DINER VAARTOCHT AMSTERDAM

50 - jarige verjaardag

op de salonboot Monne de Miranda

Na enkele weken voorbereiding een topavond gehad met een gezelschap van familie en vrienden en de jarige zelf natuurlijk.
Dochter had alles afgestemd met ons, van de keuze van de gerechten tot de aankleding van de boot.

Oog voor detail
Zo af en toe komen er boekingen voorbij waarbij de opdrachtgever een heel duidelijk beeld heeft van hoe de vaartocht zou moeten verlopen. Met oog voor detail had de dochter een topavond in gedachten op onze grootste salonboot Monne de Miranda. Een moeder die 50 werd omringd met lieve vrienden en familie. Eigen tafellinnen, matching bloemen, voor iedereen een magazine met de hoogtepunten uit haar leven tot aan gerechten die stuk voor stuk bijzonder waren qua smaak en beleving. Oh ja en natuurlijk bijpassende wijnen.

Topavond
Een topavond op de Monne werd het. Flessen wijn op tafel als ware het een Italiaanse bruiloft. Onderweg met de salonboot aangelegd bij het Amstel hotel waar het voorgerecht aan boord werd geserveerd. Restaurant Johannes verzorgde het hoofdgerecht. De avond werd afgesloten met een dessert van restaurant Blue Spoon. Hun chocolade mousse is inmiddels een klassieker.

Zoekt u zelf een salonboot om te huren in Amsterdam met diner of buffet?
Neem gerust contact met ons op om de details te bespreken. Van een zittend diner tot een informele barbeque.
Wij denken graag met u mee.

Choose language.

PRIVÉ HIGH TEA
PRIVÉ HIGH TEA

Privé High Tea Vaartocht

Geef een high tea vaartocht op onze intieme salonboot vol Engelse lekkernijen en heerlijke luxe hapjes cadeau! Nu dagelijks online te reserveren van 14.00 tot 15.30 uur. Inclusief:

  • Privé vaartocht van 1.5 uur op de salonboot Elisabeth
  • Schipper
  • Uitgebreide high tea
  • Diverse koffie/thee soorten
kroontje Aemstelland

Vrijblijvende aanvraag

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.