Cateringbedrijf Aan Tafel Graag benaderde ons voor een speciale vaartocht. Ze wilden de salonboot Monne de Miranda huren voor een lunchvaartocht. Mevrouw werd 60 en had 15 vriendinnen uitgenodigd voor een aan boord verzorgde lunch op een salonboot.
Het gezelschap scheepte in bij het Amstel Boathouse. Deze voormalige locatie van het Miranda Paviljoen is inmiddels uitgegroeid tot een hotspot aan de Amstel. Na de trossen los werd het een geweldige vaartocht.
Chefkok Kenneth Robert heeft zijn sterren verdiend tijdens uiteenlopende evenementen in binnen en buitenland. Ook nu weer bereidde hij een smaakvolle lunch met oog voor detail. Bijzonder en verfijnd.
De bediening stond onder leding van Eva Peek, mede oprichtster van Aan Tafel Graag. Haar oog voor detail en gastvrouwschap zorgde voor een fantastische middag aan boord van de salonboot Monne de Miranda. De prive lunch werd vergezeld door uitstekende wijnen die speciaal voor deze gelegenheid waren ingekocht.
Na 4 uur varen werd er wederom afgemeerd bij het Amstel Boathouse. Na het afscheid kon iedereen terugkijken op een geslaagde middag van een bijzondere verjaardag.