Aanzoek op de Elisabeth

Romantischer dan dit wordt het niet

Spannend en mooi

Afgelopen vrijdag was er heel bijzondere vaartocht. Een origineel huwelijksaanzoek aanboord van de salonboot Elisabeth.
De toekomstige echtgenoot had vooraf alles tot in de puntjes doorgesproken en geregeld. Zo waren er speciale drankjes aan boord, een `versierploeg` die de boot vooraf had aangekleed, overal balonnen van hartjes, rozenblaadjes, een borrelplank en een heerlijke taart. De juiste muziek bij binnenkomst was uitgezocht en ook die tijdens het varen.

Onze salonboot Elisabeth lag ruim op tijd bij de steiger van Carré. De verrassing was groot bij haar toen ze aan kwam lopen. Hij ging, eenmaal aan boord, gelijk op zijn knieen om te vragen of ze met hem wilde trouwen. Ondertussen stond de schipper klaar met de camera om het grote moment vast te leggen. Natuurlijk zij ze JA en de ring vond ze prachtig.

Daarna werd er gevaren, gegeten en gelachen en genoten van mooie rondvaart door de kleine grachtjes van Amsterdam, zoals de Reguliersgracht. Onder de Magere brug werd de salonboot nog even stil gelegd voor een romantisch moment.

Na 1.5 uur meerde de Elisabeth weer af bij de steiger van theater Carré in Amsterdam. Met een taxi ging het echtpaar vervolgens naar huis. Een mooie herinnering voor later!

Choose language.

PRIVÉ HIGH TEA
PRIVÉ HIGH TEA

Privé High Tea Vaartocht

Geef een high tea vaartocht op onze intieme salonboot vol Engelse lekkernijen en heerlijke luxe hapjes cadeau! Nu dagelijks online te reserveren van 14.00 tot 15.30 uur. Inclusief:

  • Privé vaartocht van 1.5 uur op de salonboot Elisabeth
  • Schipper
  • Uitgebreide high tea
  • Diverse koffie/thee soorten
kroontje Aemstelland

Vrijblijvende aanvraag

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.