ALS WE HET LEVEN VIEREN
Vorige slide
Volgende slide

Amsterdam City Swim

Help mee om ALS de wereld uit te helpen!

Zaterdag 5 september voeren wij met onze salonboot ‘Monne de Miranda’ de route van de Amsterdam City Swim welke door Corona helaas niet kon plaatsvinden dit jaar.

Wij kregen de vraag of wij mee wilden aan een alternatief voor de Amsterdam City Swim… Uiteraard hebben wij daar ja op gezegd. Omdat er vanwege de vele maatregelen wat meer ruimte nodig was hebben wij voor dit evenement onze grootste salonboot ingezet waardoor iedereen zich aan de Covid19 regels kon houden.

In plaats van de City Swim was er dit jaar een online quiz en veiling waar iedereen aan mee kon doen. Dit werd zowel vanuit de studio gepresenteerd als bij ons aan boord. Aan het einde van route nam de directeur van ALS Nederland alvast een voorschot op volgend jaar met een verfrissende duik in de gracht. In totaal is er tijdens dit event ruim 250.000 Euro opgehaald voor onderzoek naar ALS!

De gehele uitzending is terug te kijken op ALSwehetlevenvieren.nl.

Choose language.

PRIVÉ HIGH TEA
PRIVÉ HIGH TEA

Privé High Tea Vaartocht

Geef een high tea vaartocht op onze intieme salonboot vol Engelse lekkernijen en heerlijke luxe hapjes cadeau! Nu dagelijks online te reserveren van 14.00 tot 15.30 uur. Inclusief:

  • Privé vaartocht van 1.5 uur op de salonboot Elisabeth
  • Schipper
  • Uitgebreide high tea
  • Diverse koffie/thee soorten
kroontje Aemstelland

Vrijblijvende aanvraag

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.