HET LAATSTE NIEUWS EN UNIEKE ERVARINGEN
EEN OVERZICHT VAN DIVERSE VAARTOCHTEN BIJ REDERIJ AEMSTELLAND

Blog

voor het laatste nieuws

Rederij Aemstelland vaart sinds het jaar 2000 rondvaarten met haar eigen schepen. Van enkel boot huur tot zakelijke evenementen en familiefeestjes en varende diners van 2 – 500 personen. Stuk voor stuk bijzonder en exclusieve vaartochten. Enkele jaren geleden zijn we begonnen een blog bij te houden.
 
Varen en schrijven doen we nog steeds en met veel plezier, het wordt eigenlijk alleen maar leuker. Met dit blog willen wij u een een inkijkje geven in de verschillende mogelijkheden die beschikbaar zijn. 
Wilt u een boot huren in Amsterdam, organiseert u binnenkort een bedrijfsuitje, trouwerij, presentatie of zoekt u informatie over varen in Amsterdam in combinatie met een diner? Hopelijk helpen deze vaarsuggesties in het Blog u daarbij. Onder Reviews vindt u ook wat anderen van de tochten vonden.

Disclaimer. De Blog pagina van Rederij Aemstelland is samengesteld met respect voor de privacy van de gasten die aanwezig waren. Vindt u dat u zonder toestemming bent afgebeeld en wilt u liever niet zichtbaar zijn op onze blog pagina, dan horen we graag van u. We zullen de foto verwijderen of de foto op uw verzoek voorzien van een onderschrift. De foto s in ons blog zijn eigendom van Rederij Aemstelland en mogen niet zonder onze toestemming door anderen gebruikt worden. Wilt u toch een foto gebruiken, neemt u dan alstublieft contact met ons op.

Reviews

Wat onze gasten van ons vinden

Bekijk via onderstaande link de reviews van Rederij Aemstelland op Tripadvisor. Vooral op google en tripadvisor kunt u tientallen reviews lezen over onze rederij. Vrijwel uitsluitend 4 of 5 sterren waar we heel blij mee zijn.
Heeft u bij ons gevaren en wilt u een review achterlaten? Wij horen graag uw bevindingen. Wij doen iedere dag onze uiterste best om elke vaartocht tot een succes te maken. Met oog voor detail gecombineerd met ervaring en gastvrijheid.