Boat & Co

Varen met influencers

Likes, vlogs en blogs

Onze meest luxe salonboot de Monne de Miranda was gehuurd door een groot Nederlands cosmetica bedrijf. Zij hadden voor een tweedaags event gasten over uit het buitenland.

In de hippe houthavens van Amsterdam staat sinds kort het hotel Boat & Co. Dit voormalige industriegebied is enkele jaren omgetoverd tot een fantastisch verblijfsgebied. Hotel Boat en Co ligt prachtig aan het water met uitzicht over het IJ. Onze gasten verbleven in dit hotel en waren uitgenodigd voor een luxe diner aan de Prinsengracht. De boot was van te voren door het styling team onder handen genomen en voorzien van bijzondere bloemen en accessoires. De geurstokjes zorgden voor een heerlijk zwoele geur op de boot.

Na het welkom heten aan boord werd koers gezet naar de binnenstad van Amsterdam. Een boot huren in Amsterdam en genieten van het uitzicht van de oude houthavens, het prinseneiland en de grachtengordel. Onderweg een heerlijk glas bubbels en luxe veganistische hapjes. 
Na een relaxte vaartocht meerden we af voor Christofori. Een bijzondere event locatie aan de Prinsengracht. Recentelijk omgetoverd tot een mooie venue, midden in de historische binnenstad, met uitzicht over de prinsengracht.

Tip: is een boot huren in Amsterdam en genieten van het uitzicht van de oude houthavens, het prinseneiland en de grachtengordel iets voor u? Wij helpen u graag bij het vinden van de perfecte locatie voor uw event of bijeenkomst.

Choose language.

PRIVÉ HIGH TEA
PRIVÉ HIGH TEA

Privé High Tea Vaartocht

Geef een high tea vaartocht op onze intieme salonboot vol Engelse lekkernijen en heerlijke luxe hapjes cadeau! Nu dagelijks online te reserveren van 14.00 tot 15.30 uur. Inclusief:

  • Privé vaartocht van 1.5 uur op de salonboot Elisabeth
  • Schipper
  • Uitgebreide high tea
  • Diverse koffie/thee soorten
kroontje Aemstelland

Vrijblijvende aanvraag

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.