GET IN CONTACT
Vorige slide
Volgende slide

Contact pagina

We horen graag van u

Wilt u contact met ons opnemen? Dat kan per mail, telefonisch tot 23.00 uur, op de contact pagina onderaan of via de chat.
Langskomen is ook zeker mogelijk. U vindt ons kantoor midden in het centrum van Amsterdam. Op 3 minuten loopafstand van het Centraal Station.

Belt u ons even voordat u langskomt?

Rederij Aemstelland
Binnenkant 1
1011 BG Amsterdam
info@aemstelland.nl
+31 20 4229222

Bereikbaarheid

Met openbaar vervoer & auto

Met het openbaar vervoer

Ons kantoor is uitstekend bereikbaar met bus, tram, metro en trein. Uitstappen bij de halte Centraal Station. Voor het Amrath hotel, aan de Prins Hendrikkade, bevindt zich ons kantoor. Vanuit een idyllische werfkelder kijken wij uit over de gracht van de Kromme Waal. Op kantoordagen zijn we hier aanwezig van 09.00 uur tot 17.00 uur. Ook in het weekeinde is het mogelijk om langs te komen voor het bezichtigen van een van onze boten.

Koffie/thee of een fris drankje staan voor u klaar!

Met de auto

Indien u met de auto komt kunt u parkeren in de Oosterdokgarage, op 3 minuten lopen vanaf ons kantoor.  De Parking Centrum Oosterdok bevindt zich onder het Doubletree Hotel. Vooraf reserveren scheelt enorm in de parkeerkosten. Reserveren kan hier.  
Indien u op straat parkeert kan dat het beste op de Prins Hendrikkade. Tegenover het Amrath hotel is de ingang voor de ventweg langs het water. 
Bel ons gerust op 020 4229222 mocht u het niet kunnen vinden.

Rederij Aemstelland – Private Boat tours

Kom in contact met ons

U kunt onderstaand formulier invullen en versturen. Wij nemen zo spoedig contact met u op.
Met alle genoegen bellen we u naar aanleiding van uw aanvraag. Onderaan het formulier staat een vinkje dat u kunt aanzetten.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.