Corona beleid en varen in Amsterdam

Corona Beleid

Hierbij de laatste ontwikkelingen van het Corona beleid voor de rondvaart branche i.v.m. het Covid – 19 virus. Tot in ieder geval 11 mei 2021 mogen wij helaas geen rondvaarten organiseren op onze salonboten. Wij volgen de ontwikkelingen op de voet en hopen natuurlijk op een zo snel mogelijke en verantwoorde versoepeling.

Indien u reeds een boeking heeft staan doen we er alles aan om in gezamenlijk overleg te zoeken naar de beste oplossing. We begrijpen dat het voor u soms ook moeilijk is om te plannen of vooruit te kijken in deze tijd. Zodra er aanvullende informatie beschikbaar komt zullen we dit op onze website melden.

Voor nu wensen wij iedereen sterkte en gezondheid toe en we zien u graag spoedig weer bij ons aan boord of op het water!
Neem gerust contact met ons op!

Team Rederij Aemstelland – Corona beleid

Veilig aan boord

Wij zorgen ten allen tijde voor een gereinigde boot voor en na iedere vaartocht. Ook heeft iedere boot de beschikking over een toilet.
Er is gel om uw handen te desinfecteren.

Daarnaast zijn er een aantal RIVM basisregels waar we u vragen gezamenlijk met ons aan te voldoen:

– u dient vooraf te reserveren. Dat kan telefonisch op 020 4229222, online via de website of per email: info(a)aemstelland.nl
– gasten en personeel houden 1.5 meter afstand van elkaar
– zingen is helaas niet toegestaan

Corona gerelateerde klachten

Ons personeel zal u vooraf vragen naar eventuele griep/verkoudheidsklachten en om een registratieformulier in te vullen. Als gevolg daarvan behouden wij het recht u eventueel te weigeren aan boord. Heeft u klachten geef dit dan tijdig aan ons door zodat wij gezamenlijk tot een oplossing kunnen komen.
Het maximaal aantal personen aan boord is ongeveer de helft van de normale capaciteit.
Eindtijd is uiterlijk 22.00 uur gasten van boord
Per huishouden vragen wij u uw contactgegevens aan boord in te vullen