STELLENANGEBOTE

Stellenangebote Rederij Aemstelland

Wirst du unserem Team beitreten?

Reederei Aemstelland sucht gelegentlich einen Skipper (mit großem oder kleinem Segelschein) Kellner um in Amsterdam an Bord der Boote zu gehen.
Die offenen Stellen werden hier veröffentlicht. Wir sind auf jeden Fall offen für eine offene Bewerbung. Am bequemsten ist es, das folgende Formular auszufüllen. Vielen Dank im Voraus für Ihre Bemühungen und Sie erhalten immer eine Nachricht von uns.

Schipper groot/klein vaarbewijs

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een enthousiaste schipper met groot en/of klein vaarbewijs en marifoondiploma. Denk je dat je beschikt over voldoende (vaar)ervaring en heb je de instelling om met onze gasten in het hoge segment om te gaan? Pas je in een klein team en kun je je goed uitdrukken in de Engelse en Nederlandse taal? Indien je een hotelschool achtergrond hebt vragen we je zeker te solliciteren.

Medewerker bediening

We zijn op zoek naar een vriendelijke gastheer/gastvrouw voor de salonboten Jean Schmitz en Monne de Miranda. Kun je zelfstandig werken, heb je ervaring in het luxere horeca segment en vindt je het leuk om te varen? Solliciteer dan direct via de onderstaande knop.

Reserveringsmedewerker 24 uur

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een enthousiaste reserveringsmedewerker. Je bent van begin tot eind betrokken bij de privé vaartochten. Via verschillende kanalen komen er aanvragen binnen, jij maakt voor deze gasten aantrekkelijke voorstellen, bereidt de vaart tot in de puntjes voor en zorgt voor duidelijke communicatie mbt de wensen van onze gasten. Wil je af en toe zelf mee op de boot als gastheer/vrouw dan behoort dat ook tot de mogelijkheden.

We werken in een klein team met enkele mederwerkers op kantoor, 2 vaste schippers en diverse enthousiaste gastheren en vrouwen.

Ervaring in de richting toerisme en/of hospitality is een enorme pré.

Sofort anwenden