EVENT MET DJ & BBQ

Event met DJ & BBQ

Lekker chillen en dansen op funky grooves

Je zoekt een eventlocatie voor een BBQ met DJ en band waar je tot in de late uurtjes onbezorgd kunt feesten. Zie daar de ingrediënten voor een vaartocht op de boot Viking in Amsterdam van afgelopen week. Op het open water van het IJmeer genieten van een unieke zomeravond.

Eventmanager
Een eventmanager benaderde ons voor een Engelstalige klant. Ze wilden een salonboot huren voor 50 personen waar ze een prive party konden geven. Onze boot Viking werd uiteindelijk gekozen. Vanwege de binnen en buitenruimte, zonnedek en mogelijkheid tot een BBQ en DJ met band.

Saxofonist
De Hendricks gin en Veuve Cliquot vloeide rijkelijk. Barneveld catering had een chef op de boot die een Amerikaanse BBQ klaarmaakte. Met een waanzinnig goede saxofonist en DJ werd er gefeest en nog meer gefeest tijdens dit super coole event.

Wilt u een boot huren in Amsterdam voor uw business event, zakenrelatie of voor familie en vrienden? Wij hebben een salonboot voor kleine en grote gezelschappen. Informeer eens vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Choose language.

PRIVÉ HIGH TEA
PRIVÉ HIGH TEA

Privé High Tea Vaartocht

Geef een high tea vaartocht op onze intieme salonboot vol Engelse lekkernijen en heerlijke luxe hapjes cadeau! Nu dagelijks online te reserveren van 14.00 tot 15.30 uur. Inclusief:

  • Privé vaartocht van 1.5 uur op de salonboot Elisabeth
  • Schipper
  • Uitgebreide high tea
  • Diverse koffie/thee soorten
kroontje Aemstelland

Vrijblijvende aanvraag

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.