FEEST ORGANISEREN IN AMSTERDAM?
Huur een stijlvolle salonboot of stoere sloep in Amsterdam

Heeft u iets te vieren

op het water?

Bedrijfsuitje, verjaardag, jubileum, reünie, promotieborrel of feest organiseren? 
Geniet aan boord van een klassieke salonboot of stoere sloep van een ontspannen vaartocht door de grachten van Amsterdam in combinatie met een borrel, lunch, high tea of diner. 

2 - 500 personen

De stijlvolle salonboten of stoere sloep Amsterdam zijn geschikt voor groepen van 2 tot maximaal 500 personen.

Vier uw event groots en geniet aan boord van een relaxte borrel, culinaire hapjes, stijlvol diner of uitgebreid buffet.

Wij zijn dagelijks bereikbaar per mail en telefonisch van 09.00 – 23.00 uur of door het aanvraagformulier in te vullen. Wij nemen met alle plezier contact met u op om uw wensen van de vaartocht te bespreken. 

Tot in de puntjes verzorgd

decoratie & aankleding

U kunt met salonboot Elisabeth, Jean Schmitz of Monne de Miranda een mooie rondvaart maken door de grachten, een aangeklede borrel laten verzorgen of stijlvol en sfeervol dineren en varen door Amsterdam. Er zijn boten beschikbaar van 2 tot 500 personen.

100+ opstaplocaties

Met meer dan 75 kilometer grachten en 100+ steigers in en om Amsterdam is er altijd een locatie in de buurt. De salonboten kunnen u comfortabel ophalen en brengen naar een restaurant, musea, zakelijke locatie of hotel. 

Binnen de grachtengordel van Amsterdam is op/afstappen kosteloos, buiten de grachtengordel rekenen wij een kleine vergoeding. 

Boot huren in Amsterdam? Kies hieronder waar u wilt opstappen. Er zijn opstapplaatsen in de buurt van parkeergarages, goed openbaar vervoer of zelfs gratis parkeren op bepaalde dagen van de week.

Catering aan boord

Om uw dag nog specialer te maken denken wij graag mee om alles tot in de puntjes te regelen. Bekijk de menu pagina voor de catering mogelijkheden. 
– Ontbijt | Patisserie
– Lunch
– Buffet
– Hapjes
– Diner 
– Dranken 

Vier uw mooiste dag