LIVE COOKING EVENT
Dineren op de salonboot Monne de Miranda

Live cooking diner

op de Monne de Miranda

Culinair genieten op de grachten van Amsterdam. In samenwerking met restaurant Johannes serveren wij een seizoensgebonden 3, 4, 5 of 6 gangen live cooking diner aan boord van de salonboot Monne de Miranda.
Deze salonboot, een van de grootste in Amsterdam, beschikt over een moderne keuken met bijvoorbeeld kookplaten en een hete lucht oven. Afhankelijk van de grootte van uw gezelschap varen 1 of 2 chefs mee of uw diner op de boot te bereiden.

Monne de Miranda

Dankzij de keuken in de salonboot worden de gerechten a la minute bereid en aan tafel geserveerd. Een perfecte combinatie van een mooie vaartocht door de grachten van Amsterdam en een unieke beleving met live cooking. 

De salonboot Monne de Miranda is recent gerenoveerd en voorzien van alle moderne comfort als marmeren tafels, stoelen van velours, wijnklimaatkast, uitgebreide bar en efficiënte keuken.

Mogelijk van 8 tot 45 personen. 

Culinair menu

3, 4, 5 gangen diner

Met de chef van restaurant Johannes serveren we aan boord een maandelijks wisselend culinair 3, 4 of 5 gangen diner. 3 gangen diner € 65.- p.p. Extra gang + € 15.- p.p. Exclusief boothuur

100+ opstaplocaties

Met meer dan 75 kilometer grachten en 100+ steigers in en om Amsterdam is er altijd een locatie in de buurt. De  verschillende boten kunnen u comfortabel ophalen en brengen naar een restaurant, musea, zakelijke locatie of hotel. 

Kies uw perfecte startpunt om de stad en haar bezienswaardigheden te beleven!

Binnen de grachtengordel van Amsterdam is op/afstappen kosteloos, buiten de grachtengordel rekenen wij een kleine vergoeding. 

Een ander event organiseren?


Bekijk onze andere pagina’s voor een Huwelijksaanzoek,  Trouwerij,
Private dining, High tea vaartocht, Watertaxi  Transfer, Wateruitvaart, Zakelijk event, Filmopname
Babyshower, Verjaardag, Vrijgezellenfeest of Vergadering in Amsterdam. 

Chef van restaurant Johannes

aan boord van de Monne de Miranda