LIVE COOKING DINER
aan boord van de Monne de Miranda
PRIVÉ DINEREN
met live cooking
Previous slide
Next slide

Diner vaartocht met live cooking

aan boord van de Monne de Miranda

Culinair genieten op de grachten van Amsterdam. In samenwerking met een uitstekend restaurant serveren wij een seizoensgebonden 3, 4, 5 of 6 gangen live cooking diner aan boord van de salonboot Monne de Miranda.
Deze salonboot, een van de grootste in Amsterdam, beschikt over een moderne keuken met bijvoorbeeld kookplaten en een hete lucht oven. Afhankelijk van de grootte van uw gezelschap varen 1 of 2 chefs mee of uw diner op de boot te bereiden.

Dineren aan boord

Dankzij de keuken in de salonboot worden de gerechten a la minute bereid en aan tafel geserveerd. Een perfecte combinatie van een mooie vaartocht door de grachten van Amsterdam en een unieke beleving met live cooking. 

De salonboot Monne de Miranda is recent gerenoveerd en voorzien van alle moderne comfort als marmeren tafels, stoelen van velours, wijnklimaatkast, uitgebreide bar en efficiënte keuken.

Mogelijk van 8 tot 45 personen. 

Culinair menu

3, 4, 5 gangen diner

In overleg met de chef serveren we aan boord een wisselend culinair 3, 4 of 5 gangen diner aangepast naar uw wensen.
3 gangen diner € 65.- p.p.
Extra gang + € 15.- p.p.
Prijzen zijn exclusief boothuur

100+ opstaplocaties

Met meer dan 75 kilometer grachten en 100+ steigers in en om Amsterdam is er altijd een locatie in de buurt. De  verschillende boten kunnen u comfortabel ophalen en brengen naar een restaurant, musea, zakelijke locatie of hotel. 

Kies uw perfecte startpunt om de stad en haar bezienswaardigheden te beleven! De Oosterdokgarage is een goede locatie waar u uw auto kunt parkeren. https://parkingcentrumoosterdok.nl/

Binnen de grachtengordel van Amsterdam is op/afstappen kosteloos, buiten de grachtengordel rekenen wij een kleine vergoeding. 

Een ander event organiseren?


Bekijk onze andere pagina’s voor een Huwelijksaanzoek,  Trouwerij,
Private dining, High tea vaartocht, Watertaxi  Transfer, Wateruitvaart, Zakelijk event, Filmopname
Babyshower, Verjaardag, Vrijgezellenfeest of Vergadering in Amsterdam. 

Lunch vaartocht

aan boord van de Monne de Miranda met styling van de Wunderkammer