PRIVATE DINING

Private dining

aan boord van een luxe salonboot

Bent u op zoek naar een geschikte locatie voor private dining? De salonboten zijn hier uitermate voor geschikt, we hebben uitstekende contacten met gekwalificeerde chefs die de meest uiteenlopende gerechten bereiden. Geniet van een culinaire vaartocht met Rederij Aemstelland door de Amsterdamse grachten of de wateren daarbuiten.

De afgelopen jaren hebben we ons gespecialiseerd in het organiseren van private dining in Amsterdam en zijn erg trots op de prachtige reviews die wij hebben ontvangen op onze Google en Tripadvisor pagina.

LUXE DINEREN
3 gangen a la carte diner
€60.- p.p. exclusief boothuur
We zullen 2 keer een korte stop maken bij een restaurant
aan de Prinsengracht of Keizersgracht om de gerechten op te halen. 

EXCLUSIEF DINEREN
3 gangen a la carte diner
€80.- p.p. exclusief boothuur
3 keer een korte stop bij verschillende restaurants, we werken oa samen met 
Restaurant NIM, Marie @ hotel de leurope, le Hollandais, 
Ambassade hotel,  
Blue Spoon by Andaz hotel
& Bridges by Sofitel the Grand

Salonboot huren

van 2 tot 45 personen

De salonboten Elisabeth, Jean Schmitz en Monne de Miranda zijn erg geschikt voor een diner rondvaart in Amsterdam. Geniet met uw eigen gezelschap van een prachtig diner aan boord.
 Salonboot Elisabeth 2 – 8 personen
Salonboot Jean Schmitz 6 – 24 personen
Salonboot Monne de Miranda 8 – 45 personen 

Menu keuze

Bij het luxe diner is er keuze uit 3 voorgerechten, 4 hoofdgerechten en 2 desserts.  Al uw gasten kunnen aan boord kiezen tussen de verschillende gerechten.

Bij het exclusieve diner dienen we de keuzes uiterlijk 4 dagen voor vertrek door te geven. De kaart bevat 3 voorgerechten, 3 hoofdgerechten en 3 desserts.

Dranken & wijnarrangement

Op iedere salonboot is een uitgebreide bar aanwezig met diverse frisdranken, tafelwater, biologische sappen, bier, gedestilleerd en koffie/thee. 

Daarnaast kunnen we wijnen en champagnes van de wijnkaart serveren bij het diner of een bijpassend wijnarrangement aanbieden voor €24.- per persoon.
Bekijk alle dranken op onderstaande pagina.

Diner vaartocht Amsterdam