TROUWEN AAN BOORD
op een stijlvolle salonboot
DE MOOISTE DAG
Beleven op het water?
GEEF ELKAAR HET JA WOORD
onder de Magere brug
Vorige slide
Volgende slide

Trouwen & Varen

in Amsterdam

Onze salonboten zijn officiële trouwlocaties in Amsterdam.
Stadsdeel centrum, van de gemeente Amsterdam, heeft sinds mei 2014 trouwen mogelijk gemaakt bij rederij Aemstelland. Varen van of naar uw trouwlocatie in Amsterdam behoort ook tot de mogelijkheden.
Wij nodigen u graag uit bij ons aan boord om uw wensen te bespreken voor deze bijzondere dag. Het trouwbureau van de gemeente is uw aanspreekpunt voor de afspraken met de ambtenaar van de burgerlijke stand. Trouwen op een boot in Amsterdam kan bij Rederij Aemstelland in de stadsdelen: Centrum, Nieuw West, Oost, West, Noord en Zuidoost.

Trouwen aan boord

De stijlvolle salonboten zijn geschikt voor zowel kleine als grote groepen. Onderweg maken we een stop bij de Stopera om de trouwambtenaar en eventueel bode op te halen. Zij zijn maximaal 45 minuten op de boot aanwezig.

Wij doen vervolgens onze uiterste best om alle details te laten kloppen en er een prachtige ceremonie van te maken. Het ja woord onder de magere brug is bijvoorbeeld zo’n bijzonder moment.

 U bent van harte welkom op een van onze boten om uw trouwdag voor te bespreken. Wij nemen hier graag de tijd voor.

Een voorbeeld

van de grote dag

Om een idee te geven van hoe een bruiloft eruit kan zien op een van onze salonboten laten we u onderstaand arrangement zien.

– 15:00 uur / opstap bij de stopera/stadhuis aan de Amstel
– 15.45 tot 16.30 uur / ceremonie aan boord
– 16.30 tot 17.15 uur / varen met bruidstaart en borrel
– 17.15 tot 18.00 uur / borrel in hotel/terras/bar. Opfrissen van gasten en bruidspaar
– 18.15 tot 21.15 uur / 3 gangen a la carte diner aan boord
– 21.15 uur / afstap in het centrum

Vanzelfsprekend kunt u het zo groot als klein organiseren als u wilt. Sommige boten zijn al vanaf 1 uur te huur tot een hele dag.

Tot in de puntjes verzorgd

U kunt met salonboot Elisabeth, Jean Schmitz of Monne de Miranda een mooie rondvaart maken door de grachten. Wilt u na de ceremonie starten met champagne en bruidstaart of kiest u voor een aangeklede borrel? Of wellicht varen door de grachten en onderweg genieten van een stijlvolle lunch of diner.

Extra feestelijk

Om uw dag nog specialer te maken denken wij graag mee om alles tot in de puntjes te regelen. Van speciale bloemenstukken, hoogwaardige catering, champagne tot een bruidstaart. We werken samen met diverse cateraars en patissiers als Patisserie Holtkamp, Sophie Eats en Arnold Cornelis

Laat ons uw wensen weten en wij gaan uw trouwdag extra speciaal maken.

Vier uw mooiste dag

op een salonboot in Amsterdam