VRIJGEZELLENFEEST
Op een stijlvolle salonboot of stoere sloep in Amsterdam

Vrijgezellenfeest

organiseren

Op zoek naar een leuke activiteit voor een vrijgezellenfeest? 
Geniet aan boord van een klassieke salonboot of stoere sloep van een ontspannen vaartocht door de grachten van Amsterdam in combinatie met een borrel, uitgebreide lunch, verschillende hapjes, high tea, barbecue op de sloep, buffet of diner. Een ideaal uitje in Amsterdam om uw vrijgezellenfeest te vieren met vrienden en familie. 

 

Amsterdamse borrelvaart

Een ontspannen borrel en genieten van Amsterdam vanaf het water met uitstekende hapjes, een koud biertje of een frisse rosé.

Er zal tijdens de 1.5 uur durende vaartocht een open Hollandse bar worden geschonken met wijn/bier/rosé/frisdranken en sappen. Tijdens de vaart zullen er nootjes/zoute koekjes en een schaal bitterballen geserveerd worden.

Duur : 1.5 uur
€ 20.00 p.p. exclusief boothuur

Uitbreiding mogelijk per 15 minuten

Salonboot of sloep

huren in Amsterdam

De salonboten en sloep voor rederij Aemstelland zijn geschikt voor 2 tot 50 personen. Bij meer personen kunnen we boten achter elkaar laten varen of via een van onze contacten een grotere boot aanbieden. 

Bekijk de boten pagina voor de mogelijkheden en boothuur tarieven.
We maken graag een offerte op maat. 

 

Handige tips

Goed om te weten: 
– liever een uurtje bijboeken? Als we geen vaartocht daarna hebben is dat zeker mogelijk
– extra schaal bitterballen of enkele hout oven pizza bestellen? 
– eigen muziek meenemen? Geen probleem, Sluit het gemakkelijk aan via bluetooth.
– binnen de grachtengordel van Amsterdam is op/afstappen kosteloos. Goedkoop parkeren in Amsterdam kan o.a. in de Oosterdok garage onder het Doubletree hotel. Click hier voor de link. Voor opstaplocaties bezoek onze speciale pagin.

Andere catering?

Om uw vrijgezellenfeest in Amsterdam nog specialer te maken hebben we een uitgebreide catering kaart. Bekijk de pagina menu voor alle mogelijkheden. 
– Ontbijt | Patisserie
– Lunch
– Buffet
– Hapjes
– Diner 
– Dranken 

Vier uw vrijgezellenfeest