GALERIJ

Die ene foto in je galerij zegt meer

dan 1000 woorden

Bekijk hier onze foto pagina voor een impressie van verschillende vaartochten en rondvaarten in Amsterdam die wij de afgelopen jaren hebben georganiseerd op de salonboten Elisabeth, Jean Schmitz, Monne de Miranda en Sloep Amsterdam.

Met meer dan 1500 events per jaar organiseren we onder meer verschillende huwelijken en live cooking diners aan boord van de Monne de Miranda, huwelijksaanzoeken op de salonboot Elisabeth met een luxe 3 gangen a la carte diner, borrel vaartochten voor een babyshower, zakelijk event of vrijgezellenfeest op de salonboot Jean Schmitz en stoere borrels en barbecues op de sloep Amsterdam.

Bekijk onze event pagina voor alle mogelijkheden of klik op de onderstaande button om onze instagram pagina te bekijken.

Instagram

Volgt u ons al?

Blogs - het laatste nieuws

Bent u op zoek naar meer inspiratie? Zoekt u een mooie boot om te huren in Amsterdam? Voor een rondvaart, verjaardag, jubileum, trouwerij, dinner cruise, huwelijksaanzoek, vrijgezellenfeest, film locatie, wateruitvaart, transfer, zakelijk event of een borrelvaart? We hopen dat onze blog pagina`s u inspireren en wellicht op unieke ideeën brengen.  

Laat gerust weten waar u naar op zoek bent. 

Salonboot huren Amsterdam

Salonboot huren in Amsterdam? Onze klassieke salonboten hebben elk hun eigen karakter en bieden plaats aan gezelschappen tot 50 personen, bij meer personen zullen kunnen we een aantal boten achter elkaar aan laten varen of via onze partner rederijen een geschikte grotere boot aanbieden. Van een stijlvolle salonboot tot een partyjacht of stoere sloep. 

Bekijk onze events pagina om inspiratie op te doen voor uw eigen event. Van een 50 jarige verjaardag of jubileum tot een intiem huwelijksaanzoek of een spectaculair huwelijk. We denken graag met u mee en maken een offerte op maat.