GIDS MEE AAN BOORD?

Professionele gids mee geeft vaak

net even iets extra's

Onze schippers aan boord van de salonboot zijn tevens gids in de Nederlandse en Engelse taal. Soms is het aan te raden om een privé gids als professionele stadsgids te huren. De gids kan handig zijn om in een bepaalde taal extra uitleg of toelichting te geven op een bepaald thema over Amsterdam. Zo kunt u denken aan een architectuurgids voor de nieuwe architectuur, een privé gids die vertelt over een thema als bijvoorbeeld Berlage, de tijd van de Gouden eeuw of over het slavernijverleden in Amsterdam.

Wilt u een boot huren in Amsterdam met privé gids? Wij hebben contact met een aantal enthousiaste en gediplomeerde gidsen die uw vaartocht of rondvaart in Amsterdam, in verschillende talen, net iets extra’s kunnen geven.

Salonboot huren met gids

Wilt u een boot huren in Amsterdam voor een rondvaart, zakelijk diner, bedrijfsuitje, borrelcruise, bruiloft of familiefeestje? Een vaartocht langs de Amsterdamse grachten, de nieuwe architectuur of over de Amstel naar Ouderkerk?

Wij verhuren de mooiste klassieke salonboten met schipper in Amsterdam en omgeving aan particulieren en bedrijven voor een stijlvolle en betaalbare privé vaartocht. U kunt een keuze maken uit onze arrangementen of kiezen voor losse boot huur in combinatie met catering.

EVENTS

Liever een compleet arrangement reserveren?

Bekijk onze event pagina voor een vaartocht voor een zakelijk event, verjaardag, babyshower, feest, vrijgezellenfeest, vergadering, filmopname, transfer service, huwelijksaanzoek of bruiloft in Amsterdam. 

BOTEN

Zoekt u een salonboot voor een rondvaart in Amsterdam of omgeving? Varen in Amsterdam kan met de salonboot Elisabeth, salonboot Jean Schmitz, salonboot Monne de Miranda, salonboot Old Queen of Sloep Amsterdam. Stuk voor stuk unieke salonboten. Diverse vaararrangementen zijn mogelijk, van ontbijtcruise tot dinnercruise, van een borrelcruise tot een trouwerij op het water.

Bekijk hieronder een selectie van de boten die we aanbieden voor een rondvaart in Amsterdam.

Onze salonboten
voor elke gelegenheid