Bekijk onze menu's

via bovenstaande links

Menu & Catering

Een boot huren, ontspannen varen en genieten van uitstekend verzorgde catering voor een bijzonder bedrijfsuitje, diner rondvaart of familiefeestje op de grachten van Amsterdam? Bekijk de menu pagina voor alle mogelijkheden of bekijk de catering lijst 2024 in PDF.

In samenwerking met gepassioneerde cateraars in Amsterdam serveren wij aan boord van onze salonboten een menu met verschillende culinaire gerechten. Van een ontspannen borrel met hapjes tot een 5 gangen live cooking diner aan boord van de salonboot Monne de Miranda.

Overheerlijke gerechten
Van borrel tot lunch en diner
Eindeloze mogelijkheden
Voor elke gelegenheid
Vorige slide
Volgende slide

Onze partners

Passie en kwaliteit

Met veel trots werken wij al jaren samen met de onderstaande partners. Passie en kwaliteit van de producten is voor ons erg belangrijk, in samenwerking hebben wij voor elke gelegenheid passende catering. Van een trendy ontbijt, lunch, brunch, high tea, informeel diner tot een culinair 4/5/6 gangen live cooking diner. 

Hiernaast werken we ook nog samen met een aantal patissiers om voor uw verjaardag, huwelijk of andere gelegenheid een prachtige taart aan boord te verzorgen. 

Op al onze boten in Amsterdam is een dinner cruise mogelijk, van 2 tot 50 personen. Van een exclusief 3 gangen dinner cruise gereserveerd op de boot tot een dinner cruise waarbij uw gasten even uitstappen en in het restaurant gaan eten of een live cooking diner waarbij de chef aan boord komt koken. Met onderstaande restaurants werken we al jaren samen.
Graag adviseren wij u om uw vaartocht tot een succes te maken. 

Van Barneveld Culinair
Bridges by Sofitel the Grand
Restaurant Herengracht
Restaurant van de Kaart
Marie by Hotel de l’Europe
Sinar Mas
Blue Spoon by Andaz hotel
Restaurant van Puffelen
Patisserie Holtkamp 
Sophie Eats