Varen met buffet
Stap aan boord en geniet van een uitgebreid buffet met diverse warme en koude gerechten geserveerd door verschillende cateraars in Amsterdam.
Met keuze uit een Indonesisch, Italiaans, Vegetarisch, Hollands, Tapas, Internationaal, Biologisch of Dessert buffet.
Buffet
- Krokante bloemvormige kippasteitjes
- Runderstoofvlees in zoete smoorsaus
- Malse kipblokjes in kerriesaus
- Runderstoofvlees in zoetpikante saus
- Gegrilde kipsate (2 p.p.) in pindasaus
- Gemengde groenten in cocossaus
- Gefrituurde eieren in balisaus
- Gemengde groenten in zoetzuur
- Zachte witte rijst
- Gele rijst in cocosmelk
- Kroepoek, sambal, pindasaus en pikante zoete saus
• Couscous salade met tomaat en komkommer
• Caesar salade, little gem, verse eieren, huisgemaakte croutons, Parmezaanse kaas en traditionele dressing
• Pasta salade met rode ui, rucola, komkommer, pijnboompitjes, aceto balsamico
• Assortiment brood met verschillende dips
• Aardappeltjes in een licht pittige tomatensaus
• Vegetarische gehaktballetjes met seizoensgroenten
• Penne Pasta met een saus van pesto, aioli, gepofte cherrytomaat, gele paprika, courgette en pijnboompitjes
• Vegetarische kip kerrie
• Witte rijst
- Ravioli salade met geitenkaas, walnoten, rucola en aceto balsamico
- Anti pasti plateau
- Carpaccio salade met pesto, pijnboompitten en verse Parmezaanse kaas
- Bruschetta parmaham & gamba
- Salade met garnalen, gemarineerd in knoflook
- Ciabatta met tapenades, olijfolie, aioli en kruidenboter
- Cannelloni met spinazie en ricotta, gegratineerd met kaas
- Vegetarische spaghetti all'arrabbiata met Parmezaanse kaas
- Lasagne Bolognaise
- Saltimbocca, zeeduivel met parmaham in een saus van saffraan
- Gegrilde zalm in schaaldieren saus
- Vers gerookte zalm met citrus mayonaise en zalmsalade
- Hollandse garnalencocktail
- Beenham salade met mosterd mayonaise
- Hollandse salade met komkommer, radijs, tomaat en frisse yoghurt dressing
- Goudse kaassalade met ananas, ui en peterselie
- Stokbrood met kruidenboter
- Runder stoofpotje met paprika, zilveruitjes en rode wijn jus
- Barneveldse kipfilet in kerriesaus
- Ovenschotel van aardappel en zalm, gegratineerd met kaas
- Witlof ham/kaas
- Schilaardappeltjes uit de oven
- Rijst
- Ansjovis gemarineerd in olie
- Geitenkaasbolletjes met sud ’n sol tomaat
- Plateau Spaanse vleeswaren
- Lolly wrap met huisgemaakte tonijnsalade
- Manchego kaas
- Sweetpepper gevuld met roomkaas
- Diverse soorten brood
- Diverse soorten tapenades en aioli
- Albondigas, Spaanse gehaktballetjes
- Pollo con salsa, kipspiesje met salsa
- Gemarineerde spareribs
- Geroosterde groenten met gorgonzola
- Garnalen in knoflook
- Patatas bravas, aardappeltjes uit de oven met tomatensaus
- Pittige Thaise salade met Oosterse groenten en gemarineerde garnalen
- Carpaccio salade met pesto, pijnboompitjes, zongedroogde tomaat en Parmezaanse kaas
- Barneveldse kip salade met ananas en vijgen
- Griekse salade met komkommer, feta, tomaat en olijven
- Assortiment Italiaanse bruschetta’s
- Boerenbrood met tapenades en kruidenboter
- Paella met verschillende groenten, kip en zeevruchten
- Boeuf Bourguignon
- Kruidige visschotel met diverse soorten verse vis
- Vegetarische lasagne met spinazie en blauwschimmelkaas
- Aardappelovenschotel
- Ratatouille
- Witte rijst
- Aardappelsalade met licht gerookte maiskip en tuinkruiden
- Salade gemarineerde groenten met kaas van boerderij Clara Maria
- Gerookte makreelsalade met augurkjes, kappertjes en bieslook
- Salade van Hollandse nieuwe, crème fraîche en biologische bietjes
- Garnalensalade met bosui en Ierse whisky mayonaise
- Salade van tomaatjes, mais, komkommer en Iberico spekjes
- Assortiment boerenbrood met een tapenade en gezouten boter
- Sukade van bio rund met biologische wijn, ui en knoflook
- Scharrelkipfilet in zachte kerrie saus
- Vislasagne met spinazie en bechamelsaus
- Roseval aardappeltjes met room en kruiden
- Gegrilde seizoengroenten
- Traditionele Indonesische spekkoek €2.50
Dessert €4.50 - Witte chocolademousse met chocoschots
- Koffie panna cotta
- Verse fruitsalade
- Hangop met limoncello
- Brownie met walnoten en karamel
- Mango taartje met merengue, mint en aardbei
Petit grand dessert €9.00
Selectie van de bovenstaande desserts. 2 per persoon
Dessert buffet met koffie/thee €11.50
- Sticky toffee taart
- Cheesecake met blauwe bessen
- Witte chocolade mousse met stukjes chocolade
- Verse fruitsalade met slagroom
- Citrus hangop met aardbeien
- Koffie en thee
Het dessert buffet is uit te breiden met kaas voor € 5.- p.p.
Assortiment van buitenlandse kazen met notenbrood, verse vijgen, aceto balsamico en walnoten ( 2 stukjes p.p.)
Bovenstaande prijzen zijn exclusief 9% BTW.
Bekijk hier onze volledige cateringlijst in PDF.
Onze catering partners
met zorg geselecteerd
Wij delen onze ideeën dat er zoveel als mogelijk gebruik wordt gemaakt van pure lokale ingrediënten aangepast aan het seizoen.