Het lichtjes festival `Amsterdam, the city of brightness`

Tijdens het festival van de Amsterdamse lichtjes zal de stad weer feestelijk verlicht zijn. We bieden u leuke arrangementen aan van borrel tot diner waarin we langs het festival terrein zullen varen, dat openbaar toegankelijk is voor iedereen. 
Gedurende de vaart is er een gids aan boord die u informeert over alle bezienswaardigheden langs de vaste route van het Amsterdam Light Festival. 

Voor een impressie van afgelopen jaren kunt u kijken op www.amsterdamlightfestival.com
U kunt ook op eigen gelegenheid mooie wandelingen maken langs de kunstwerken. 

Amsterdam is een sfeervol verlichte stad. Vanaf het water heeft u een perfect uitzicht op de pareltjes die de grachtengordel u biedt. Naast de monumentale gebouwen is er internationale lichtkunst te zien van zowel opkomende als gevestigde kunstenaars.  
In de periode van 27 november 2014 t/m 18 januari 2015 kunt u speciale vaar arrangementen boeken op onze stijlvolle salonboten. 

Naast deze festiviteiten van buitenaf biedt Rederij Aemstelland een unieke `cozy quiz` aan om met het hele gezelschap te spelen tijdens de tocht. De winnaar wordt uiteraard beloond met een leuk presentje.

Hieronder treft u een uitgebreide keuze aan van arrangementen waarin we langs de locaties van het Amsterdam Light festival zullen varen:

Borrel cruise
Luxe borrel cruise
Buffet cruise
Luxe buffet cruise
Running dinner cruise
CozyQuiz

Borrel cruise - 2 uur

Geniet van de open bar en de luxe gemengde noten terwijl u uitzicht heeft op de mooiste bezienswaardigheden van Amsterdam. Dit allemaal onder begeleiding van een gids. Opstapplaats is de stopera.

- Open Hollandse bar
- luxe gemengde noten
- Vaartocht langs Amsterdam Light Festival

10 personen: €62,50 p.p.
20 personen: €44,50 p.p.
30 personen: €37,- p.p.
40 personen: €34,- p.p.
50 personen: €30,50 p.p.

Luxe borrel cruise – 2 uur

Geniet van de open bar, canapés en de luxe gemengde noten terwijl u uitzicht heeft op de mooiste bezienswaardigheden van Amsterdam. Dit allemaal onder begeleiding van een gids. Opstapplaats is aan het terras van Hotel de L Europe.

- Ontvangst met borrel in Freddy's bar, Hotel L'europe, het fameuze bruine cafe waar Freddy Heineken zijn vrienden ontving. De huispianist zorgt voor de muzikale omlijsting. Bij gezelschappen van meer dan 20 personen vindt de ontvangst en opstap plaats bij cafe Amstelhoek.
- Open Hollandse bar inclusief prosecco
- Warm bittergarnituur
- Luxe gemengde noten
- Canapés
- Vaartocht langs Amsterdam Light Festival

10 personen: €76,50 p.p.
20 personen: €58,- p.p.
30 personen: €49,- p.p.
40 personen: €48,- p.p.
50 personen: €44,- p.p.

Buffet cruise - 2 uur

Rederij Aemstelland biedt een onvergetelijke buffetcruise aan langs de route van het Amsterdam Light Festival.
Deze zal begeleid worden door een gids die vertelt over de historische stad, met leuke weetjes en uitgebreide informatie over het Amsterdam Light Festival. Opstapplaats is de stopera.

- Open Hollandse bar 
- Winters stamppot buffet
- Vaartocht langs Amsterdam Light Festival

10 personen: €80,- p.p.
20 personen: €62,- p.p.
30 personen: €56,- p.p.
40 personen: €51,50 p.p.
50 personen: €48,- p.p.

Winters Stamppot Buffet

Luxe buffet cruise - 2 uur

Rederij Aemstelland biedt een onvergetelijke buffetcruise aan van hoog niveau langs de route van het Amsterdam Light Festival.
Deze zal begeleid worden door een gids zodat u van de leukste weetjes wordt voorzien. opstapplaats is aan het terras van Hotel de L Europe.

-Ontvangst borrel in Freddy's bar, Hotel L'europe. Het fameuze bruine cafe waar Freddy Heineken zijn vrienden ontving. De huispianist zorgt voor de muzikale omlijsting. Bij gezelschappen van meer dan 20 personen vindt de ontvangst en opstap plaats bij cafe Amstelhoek.
-Open Hollandse bar inclusief Prosecco 
-Luxe winters buffet
-Dessertbuffet
-Vaartocht langs Amsterdam Light Festival


10 personen: €98,- p.p.
20 personen: €80,- p.p.
30 personen: €76,- p.p.
40 personen: €68,- p.p.
50 personen: €66,- p.p.

Luxe winter buffet

Running diner cruise – 4 uur

We varen van restaurant naar restaurant voor uw diner. Elke gang in een ander restaurant, tussen de restaurants door kunt u aan boord genieten van onze open bar en de informatieve presentatie van de gids.

-Ontvangst borrel in Freddy's bar, Hotel L'europe. Het fameuze bruine cafe waar Freddy Heineken zijn vrienden ontving. De huispianist zorgt voor de muzikale omlijsting.Bij gezelschappen van meer dan 20 personen vindt de ontvangst en opstap plaats bij cafe Amstelhoek.
-Luxe 3 gangen bij verschillende restaurants
-Vaartocht langs Amsterdam Light Festival

10 personen: 143,50 p.p.
20 personen: 107,50 p.p.
30 personen: 93,- p.p.
40 personen: 82,50 p.p.
50 personen: 76,- p.p.

Running Dinner

CozyQuiz

Deze oergezellige Quiz bevat elementen van de "Ik hou van Holland show" in combinatie met de lichtsculpturen langs de route.  
U wordt op uw kennis van de Amsterdamse bezienswaardigheden getest in combinatie met vragen over het Light Festival, de gids is tevens de sportieve quizmaster. 

Het is uitermate geschikt als extra toevoeging voor uw feestavond, bedrijfsuitje of teambuilding!

-Vragenblad
-Quizmaster
-Prijs voor de winnaar

Eenmalig €50,-  


Dit bovenstaande arrangementen zijn inclusief boothuur en benoemde catering, excl. 6% BTW. Prijzen 2014

Terug naar arrangementen