In Amsterdam zijn diverse mogelijkheden om op te stappen. Binnen het centrum gelden geen voor en terugvaarkosten. Wij kunnen gebruik maken van een uitgebreid netwerk aan openbare op en afstapplaatsen. 

Faciliteiten

Monne de Miranda Elektrische salonboot Amsterdam

De 'Monne de Miranda', gebouwd in Zwitserland in 1938, is een indrukwekkende verschijning op de Amsterdamse grachten. De luxe salonboot biedt de gelegenheid om aan boord met 45 gasten te lunchen en/of te dineren. Deze grote comfortabele klassieke salonboot wordt net als onze salonboot Elisabeth elektrisch aangedreven en is dus fluisterstil.

Bijzonder is het achterdek op de 'Monne de Miranda'. Het achterste gedeelte van de salonboot is overdekt en biedt een ruim luxueus zitcomfort. 's Zomers kunt u genieten van het achterdek en in de winter is dit gedeelte van de boot lekker verwarmd. Dankzij een moderne keuken aan boord zijn er diverse mogelijkheden omtrent lunch of dinner. Rederij Aemstelland heeft uitstekende contacten met gekwalificeerde chefs die meevaren voor het bereiden van de meest uiteenlopende gerechten. Geniet van een culinaire vaartocht met Rederij Aemstelland door de Amsterdamse grachten of de wateren daarbuiten.

Mede dankzij de elektrische aandrijving is het zeer aangenaam toeven voor de gasten aan boord.  

Zoekt u een mooie salonboot te huur in Amsterdam. Wilt u een rondvaart maken met een van onze schepen?

Graag maken wij een offerte voor u op maat. 
Bekijk hier de mogelijkheden voor hapjes en de wijnkaart

Aantal personen : 10 - 50
Prijs: € 330.00 per uur

Boven de 25 personen zal er een extra host(ess) meegaan.

U kunt de Monne de Miranda bij ons al huren vanaf 2 uur. 

Prijs is excl. 9% BTW en 0.66 euro per persoon vermakelijkheidsretributie.

Terug naar boten