In Amsterdam zijn diverse mogelijkheden om op te stappen. Binnen het centrum gelden geen voor en terugvaarkosten. Wij kunnen gebruik maken van een uitgebreid netwerk aan openbare op en afstapplaatsen. 

Faciliteiten

Monne de Miranda Elektrische salonboot Amsterdam

De 'Monne de Miranda', gebouwd in Zwitserland in 1938, is een indrukwekkende verschijning op de Amsterdamse grachten. De luxe salonboot biedt de gelegenheid om aan boord met 45 gasten te lunchen en/of te dineren. Deze grote comfortabele klassieke salonboot wordt net als onze salonboot Elisabeth elektrisch aangedreven en is dus fluisterstil.

Bijzonder is het achterdek op de 'Monne de Miranda'. Dit gedeelte van de salonboot biedt een ruim luxueus zitcomfort. 's Zomers is het gedeelte van het achterdek open en in de winter is het lekker verwarmd.
Rederij Aemstelland heeft uitstekende contacten met gekwalificeerde chefs die meevaren voor het bereiden van de meest uiteenlopende gerechten. Dankzij een moderne keuken aan boord zijn er diverse mogelijkheden omtrent lunch of diner. Geniet van een culinaire vaartocht met Rederij Aemstelland door de Amsterdamse grachten of de wateren daarbuiten.

Zoekt u een mooie salonboot te huur in Amsterdam. Wilt u een rondvaart maken met een van onze schepen?

Graag maken wij een offerte voor u op maat. 
Bekijk hier de mogelijkheden voor hapjes en de wijnkaart

Boothuur salonboot Monne de Miranda
Prijs: € 330.00 per uur - inclusief 1 gastvrouw/heer
Aantal personen : 10 - 50

Boven de 25 personen zal er een extra host(ess) meegaan.

U kunt de Monne de Miranda bij ons al huren vanaf 2 uur. 

Prijs is excl. 9% BTW en 0.66 euro per persoon vermakelijkheidsretributie.

Terug naar boten