Monne de Miranda Elektrische salonboot Amsterdam

De 'Monne de Miranda', gebouwd in Zwitserland (1938), kenmerkt zich door een indrukwekkende luxe salonboot. De 'Monne de Miranda', tegenwoordig een Mokums pareltje, heeft een capaciteit voor 50 gasten. De schitterende verschijning op de Amsterdamse grachten en op de wateren rondom de hoofdstad biedt de gelegenheid om aan boord met 35 mensen te lunchen en/of te dineren. Deze grote comfortbale klassieke salonboot wordt net als onze salonboot Elisabeth elektrisch aangedreven en is dus fluisterstil.

Bijzonder is het achterdek op de 'Monne de Miranda'. Het achterste gedeelte van de salonboot is overdekt en biedt een ruim luxues zitcomfort. 's Zomers kunt u genieten van het achterdek en in de winter is dit gedeelte van de boot lekker verwarmd. Dankzij een efficiente keuken aan boord zijn er diverse mogelijkheden omtrent lunch of dinner. Rederij Aemstelland heeft uitstekende contacten met zeer gekwalificeerde koks die u van de meest uiteenlopende gerechten kunnen voorzien. Geniet van een culinaire vaartocht met Rederij Aemstelland door de Amsterdamse grachten of de wateren daarbuiten.

Mede dankzij de elektrische aandrijving van de milieuvriendelijke salonboot is het zeer aangenaam toeven voor de gasten aan de boord. Daarnaast bezit de 'Monne de Miranda' een toilet, muziekinstallatie, microfoon, verwarming en een oven. 

Bekijk hier de mogelijkheden voor hapjes en wijnkaart
Graag maken wij een offerte voor u op maat. 

Aantal personen : 10 - 50
Prijs: € 330.00 per uur

Boven de 25 personen berekenen wij een extra gastvrouw/heer á € 29.50 per uur (vaartijd + 1 uur)

U kunt de Monne de Miranda bij ons al huren vanaf minimaal 2 uur. 

Prijs is excl. 6% BTW en 0.66 euro per persoon vermakelijkheidsretributie.

Terug naar boten