In Amsterdam zijn diverse mogelijkheden om op te stappen. Binnen het centrum gelden geen voor en terugvaarkosten. Wij kunnen gebruik maken van een uitgebreid netwerk aan openbare op en afstapplaatsen. 

Faciliteiten

  • elektrisch 
  • verwarming
  • toilet
  • flexibele indeling
  • microfoon, cd speler, muziek aansluiting
  • Beamer+scherm
  • T.V.
  • Gratis WiFi

Monne de Miranda Luxe elektrische salonboot

De 'Monne de Miranda', gebouwd in Zwitserland in 1938, is een indrukwekkende verschijning op de Amsterdamse grachten. De luxe salonboot biedt de gelegenheid om aan boord met 45 gasten te lunchen en/of te dineren. Deze grote comfortabele klassieke salonboot wordt net als onze salonboot Elisabeth elektrisch aangedreven en is dus fluisterstil.

Bijzonder is het achterdek op de 'Monne de Miranda'. Dit gedeelte van de salonboot biedt een ruim luxueus zitcomfort. Zomers is het gedeelte van het achterdek open en in de winter is het lekker verwarmd.
Rederij Aemstelland heeft uitstekende contacten met gekwalificeerde chefs die aan boord de meest uiteenlopende gerechten bereiden. Dankzij een moderne keuken op de boot zijn er diverse mogelijkheden omtrent lunch of diner. Geniet van een culinaire vaartocht met Rederij Aemstelland door de Amsterdamse grachten of de wateren daarbuiten.

Door de grote salon in combinatie met de knusse kuip is deze salonboot ruim genoeg voor een prive diner tot 50 personen. Met de kuip afgesloten ontstaan er 2 ruimtes zodat ook een intiem van 10 personen tot de mogelijkheden behoort. 

Bent u op zoek naar een mooie high end salonboot in Amsterdam? Wilt u een boot huren en rondvaart maken met een van onze schepen? Graag maken wij een offerte voor u op maat.


Boothuur salonboot Monne de Miranda

Prijs: € 350.00 per uur - inclusief 1 gastvrouw/heer
Aantal personen : 10 - 50

Boven de 25 personen zal er een extra host(ess) meegaan.

U kunt de Monne de Miranda bij ons al huren vanaf 2 uur. 

Prijs is excl. 9% BTW en €1.50 per persoon vermakelijkheidsretributie.

 

Terug naar boten