Green Key boot huren Eerste Green Key salonboot rederij in Amsterdam

Rederij Aemstelland is Green Key met een gouden randje!

Met trots mogen wij Rederij Aemstelland en haar boten voor de verhuur in Amsterdam Green Key noemen.
Wij hebben als eerste salonboot rederij in Nederland het officiële en ook nog eens hoogste gouden Green Key certificaat behaald.

Green Key is het internationale keurmerk, ontstaan in Denemarken, voor duurzame bedrijven in de zakelijke en vrijetijdsmarkt.

Rondvaart bedrijven met een Green Key keurmerk doen er alles aan om het milieu te sparen, met een zo hoog mogelijk niveau voor maatschappelijk verantwoord ondernemen zonder dat hun gasten iets moeten inleveren op comfort en kwaliteit.

De lijst is omvangrijk van spaarlampen, timers en besparingsmaatregelen op verwarming, afvalreductie, waterzuinige kranen, milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen op kantoor en op de boten, schippers die cursussen hebben gevolgd voor o.a.  energiezuinig varen, een biologische lunch, biologische sappen, het schenken van marie stella maris-mineraalwater wat weer direct bijdraagt aan schone drinkwater projecten in de wereld tot aan bijvoorbeeld smeermiddelen voor de schroefas die biologisch afbreekbaar zijn. 

Toeleveranciers en cateringbedrijven worden zoveel als mogelijk geselecteerd op hun eigen verdienste op MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen).
Daarbij zorgt de jaarlijkse keuring van Green Key voor een constante focus op duurzaam. MVO verklaring Aemstelland 2018.

Kijk voor meer informatie op www.greenkey.nl