Welkom bij Rederij Aemstelland

Rondvaarten en boothuur in Amsterdam en omstreken

Welkom aan boord

van een van onze salonboten

Laat u verwennen

met smaakvolle catering

Varen door onontdekt Amsterdam

Dinervaart

Intiem dineren met uw eigen gezelschap aan boord van een van onze schepen.

Bekijk arrangementen

SAIL 2020

SAIL IN, ontbijt, lunch, borrel en avond arrangementen voor de salonboten Viking, Monne de Miranda en Jean Schmitz.

Bekijk arrangementen

Borrel cruise

Ontspannen borrelen door de grachten van Amsterdam. Of kiest u voor een borrelcruise langs de buitenhuizen van de Amstel of over de romantische Vecht?

Bekijk het arrangement

Boot huren in Amsterdam en omgeving Welkom bij rederij Aemstelland

Wilt u een boot huren in Amsterdam voor een rondvaart, zakelijk diner, bedrijfsuitje, borrelcruise, bruiloft of familiefeestje? Een vaartocht langs de Amsterdamse grachten, de nieuwe architectuur of over de Amstel naar Ouderkerk? Wij verhuren de mooiste klassieke salonboten met schipper in Amsterdam en omgeving aan particulieren en bedrijven voor een stijlvolle en betaalbare prive vaartocht.
U kunt een keuze maken uit onze vaar arrangementen of kiezen voor losse boothuur in combinatie met catering. 

Dineren aan boord
Een salonboot huren in Amsterdam voor uw eigen gezelschap en dineren aan boord, dat kan bij Rederij Aemstelland. Culinair genieten op onze luxe schepen met een uniek uitzicht op Amsterdam. Wij bieden diverse diners; van een stijlvol diner met linnen gedekte tafels tot een informeel buffet of een smaakvolle barbeque.
Onze cateraars selecteren wij op het gebruik van pure ingredienten, respect voor de seizoenen en authentieke catering. Vrijwel voor ieder buffet hebben wij een andere cateraar omdat we niet geloven in 1 bedrijf dat goed is in een variatie aan wereldkeuken gerechten. We bellen onze Spaanse kok voor de tapas en een traditionele rijsttafel komt uit een echt Indonesich familiebedrijf.

Varen rondom Amsterdam
Ook in de regio rondom Amsterdam verzorgen wij een rondvaart. U kunt dan denken aan een tocht naar het Muiderslot, een bezoek aan Pampus, rondvaart naar Haarlem en omgeving of een geheel verzorgde dag over de Vecht. Ook de plaatsjes Marken en Volendam, de Zaanse schans of het kerkje in Schellingwoude als trouwlocatie zijn prima per boot bereikbaar.

Contact
Wij zijn dagelijks bereikbaar per mail en telefonisch van 09.00 - 23.00 uur of door het aanvraagformulier in te vullen. Wij nemen met alle plezier contact met u op om uw wensen van de vaartocht te bespreken. 

Graag verwelkomen wij u aan boord van Rederij Aemstelland, vernoemd naar het prachtige Amstelland natuurgebied ten zuiden van Amsterdam. 

Met de mooiste boten van Amsterdam varen in stijl voor een betaalbare prijs!

Rederij Aemstelland
Binnenkant 1
1011 BG Amsterdam
telefonisch 020 4229222