
Live cooking salonboot Amsterdam Luxe dineren op de grachten van Amsterdam
Met trots meldt Rederij Aemstelland dat de samenwerking met restaurant Johannes uitgebreid wordt. De keukenbrigade van restaurant Johannes gaat het diner live koken voor de gasten op de boot. Op zowel salonboot Monne de Miranda als de Jean Schmitz is het mogelijk om live cooking te verzorgen voor de gasten.
Tegenwoordig is de beleving tijdens het diner steeds belangrijker. Hoe leuk is het dan om uw gerechten ter plekke klaargemaakt te zien worden terwijl u ook nog door de Amsterdamse grachten vaart. De koks zullen een seizoensgebonden gastronomisch 4 gangen menu bereiden dat uit te breiden is tot en met 8 gangen.
Salonboten
De Monne de Miranda is zeer geschikt voor live cooking, dankzij een uitgebreide moderne keuken. De salonboot heeft een klassieke uitstraling met bronzen details, marmeren tafels en fluwelen stoelen. Door de elektrische aandrijving is het zeer aangenaam voor de gasten om in alle rust te genieten van het diner. Op de Monne de Miranda kunnen er gezelschappen tot maximaal 48 gasten dineren.
De Jean Schmitz is geschikt voor kleinere gezelschappen tot maximaal 10 gasten tijdens live cooking. Het koper, teakhouten interieur en het rode fluweel geven ook deze boot een zeer chique uitstraling.
Wilt u een mooie salonboot huren in Amsterdam dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen via info@aemstelland.nlU kunt ook bellen met 020 4229222. U kunt ook altijd de link 'vrijblijvende aanvraag' onderaan deze pagina van Rederij Aemstelland invullen.
(Bron foto: Afbeelding website restaurant Johannes)
Terug