Nieuws

Salonboot Monne de Miranda weer in Amsterdam fris geschilderd en klaar voor het seizoen

30 augustus 2018

Weesp
De Monne de Miranda is weer terug van twee weken op de werf. Al jaren zijn we te gast bij Jachtwerf Weesp aan de Nijverheidslaan in Weesp. Een bijzondere plek waar men met veel kennis en kunde de tijd neemt voor hun klanten en de boten.

Newlife
Ruud de scheepsschilder van Newlife is de botenschilder bij uitstek. Hij schildert liefst boten en doet dat met veel geduld. Het resultaat is altijd prachtig. De salonboot Monne de Miranda straalt weer met een nieuwe 2 componenten verf en het mahoniehout in de hardhout olie. Onderwater zit er een nieuwe laag primer en antifouling.

Dams scheepstimmerwerk
Paul Dams heeft ons opnieuw goed geholpen met de nieuwe raamlatten. Van een aantal zware balken mahonie van de Amsterdamse Fijnhouthandel heeft hij mooi tooglatten gezaagd. Het was de hoogste tijd voor nieuwe ramen. De boten zijn voorzien van hardglas zodat bij een mogelijke breuk de gasten niet gewond raken. 

Zwitserland
Tijdens de werkzaamheden kwamen we nog een stukje Zwitserse krant tegen. Helaas niet met datum maar het zal ongetwijfeld uit de jaren 30 zijn toen de salonboot een vaste verschijning was op het meer van Lugano. Later is het schip over de weg vervoerd naar Muiden om daar verder afgebouwd te worden.

Naast de nodige technische aanpassingen aan o.a. het roer, de hydrolische installatie en de cv zijn we helemaal klaar voor het najaar. 

Mocht u interesse hebben in het huren van een salonboot in Amsterdam voor een mooi diner of een stijlvolle borrel dan horen we graag van u.

Terug

Nieuws

 • Ontbijt hotel de L Europe

  Ontbijtcruise Van de week een ontbijt cruise mogen verzorgen in samenwerking met hotel de L Europe. Aan boord van de salonboot Monne de Miranda stonden op verzoek slechts 2 tafels ingedekt inclusief een tafelindeling. Zodoende was er inclusief de kuip...
  29 oktober 2018
 • Salonboot Monne de Miranda weer in Amsterdam

  WeespDe Monne de Miranda is weer terug van twee weken op de werf. Al jaren zijn we te gast bij Jachtwerf Weesp aan de Nijverheidslaan in Weesp. Een bijzondere plek waar men met veel kennis en kunde de tijd neemt voor hun klanten en de boten.NewlifeRuud...
  30 augustus 2018
 • Boot huren Amsterdam?

  Stel je bezit een superyacht en je meert af in Amsterdam. Hoe gaaf is het dan om de stad te gaan bezoeken per . . . . salonboot. Vorig jaar al enkele keren gevaren voor een ander mega yacht dat lag afgemeerd naast het scheepvaartmuseum in Amsterdam. Deze...
  31 juli 2018
 • Event met bbq en DJ

  Je zoekt een eventlocatie voor een BBQ met DJ en band waar je tot in de late uurtjes onbezorgd kunt feesten. Zie daar de ingredienten voor een vaartocht op de boot Viking in Amsterdam van afgelopen week. Op het open water van het IJmeer genieten van een...
  31 juli 2018
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10
 11. 11
 12. 12
 13. 13
 14. 14
 15. 15
 16. 16
 17. 17
 18. 18
 19. 19
 20. 20
 21. 21
 22. 22
 23. 23
 24. 24
 25. 25