Nieuws & Reviews

UPDATE CORONAVIRUS per 31 mei 2020

vanaf 1 juni 2020, gelijk aan de horeca, mogen wij onze deuren weer openen. 

Wij zorgen ten allen tijden voor een gereinigde boot voor en na iedere vaartocht. Ook heeft iedere boot de beschikking over een toilet. 
Indien u nadere vragen heeft over hygiene maatregelen aan boord van 1 van onze schepen dan horen wij graag van u. 

Daarnaast zijn er een aantal basisregels waar we u vragen aan te voldoen:

  1. u dient vooraf te reserveren. Dat kan telefonisch op 020 4229222 of per email info(a)aemstelland.nl
  2. gasten en personeel houden 1.5 meter afstand van elkaar
  3. u kunt bij ons uw handen ontsmetten bij aan en/of van boord gaan
  4. ons personeel kunt u vooraf vragen naar eventuele griep/verkoudheidsklachten tijdens het instappen en als gevolg daarvan weigeren aan boord

Boeking of optie:
Indien u reeds een boeking heeft staan doen we er alles aan om in gezamenlijk overleg te zoeken naar de beste oplossing. We begrijpen dat het voor u soms ook moeilijk is om te plannen of vooruit te kijken. Wellicht biedt een grotere boot een oplossing. 

Voor nu wensen wij iedereen sterkte en gezondheid toe en zien we u graag spoedig weer bij ons aan boord of op het water!

Zodra er aanvullende informatie beschikbaar komt zullen we dit op onze website melden.

Team van Rederij Aemstelland


Nieuws & reviews

In 2000 begon Rederij Aemstelland met het verzorgen van vaartochten op haar eigen schepen. Van enkel boothuur tot zakelijke evenementen en familiefeestjes en varende diners van 2 – 100 personen. Stuk voor stuk bijzonder en exclusief.

In 2008 zijn we begonnen een blog bij te houden over verschillende vaartochten. Varen en schrijven doen we nog steeds met veel plezier, het wordt eigenlijk alleen maar leuker.

Wilt u een boot huren in Amsterdam, organiseert u binnenkort een bedrijfsuitje of zoekt u informatie over varen in Amsterdam? Hopelijk helpen deze vaarsuggesties u daarbij.

Onder Reviews vindt u wat anderen van de tochten gevonden hebben.