Nieuws & Reviews

UPDATE CORONAVIRUS per 29 september 2020

Hierbij de laatste update van de veiligheidsregio Amsterdam Amstelland.

Wij zorgen ten allen tijde voor een gereinigde boot voor en na iedere vaartocht. Ook heeft iedere boot de beschikking over een toilet. Er is gel om uw handen te desinfecteren. 

Daarnaast zijn er een aantal basisregels waar we gezamelijk aan dienen te voldoen:

  1. U dient vooraf te reserveren. Dat kan telefonisch op 020 4229222, online via de website of per email: info(a)aemstelland.nl
  2. Gasten en personeel houden 1.5 meter afstand van elkaar.
  3. Zingen is niet toegestaan aan boord.
  4. U kunt bij ons uw handen ontsmetten bij aan en/of van boord gaan
  5. Ons personeel zal u vooraf vragen naar eventuele griep/verkoudheidsklachten, en een registratieformulier in te vullen. Als gevolg daarvan behouden wij het recht u eventueel te weigeren aan boord. Heeft u klachten geef dit dan tijdig aan ons door zodat wij gezamenlijk tot een oplossing kunnen komen.
  6. Het maximaal aantal personen aan boord is ongeveer de helft van de normale capaciteit.
  7. Eindtijd is uiterlijk 22.00 uur gasten van boord
  8. Per huishouden vragen wij u uw contactgegevens aan boord in te vullen


Boeking of optie: 
Indien u reeds een boeking heeft staan doen we er alles aan om in gezamenlijk overleg te zoeken naar de beste oplossing. We begrijpen dat het voor u soms ook moeilijk is om te plannen of vooruit te kijken in deze tijd. Wellicht biedt een grotere boot een oplossing?

Voor nu wensen wij iedereen sterkte en gezondheid toe en zien we u graag spoedig weer bij ons aan boord of op het water!

Zodra er aanvullende informatie beschikbaar komt zullen we dit op onze website melden.

Indien u nadere vragen heeft over hygiene maatregelen aan boord van 1 van onze schepen dan horen wij graag van u. 

Team van Rederij AemstellandNieuws & reviews

In 2000 begon Rederij Aemstelland met het verzorgen van vaartochten op haar eigen schepen. Van enkel boothuur tot zakelijke evenementen en familiefeestjes en varende diners van 2 – 100 personen. Stuk voor stuk bijzonder en exclusief.

In 2008 zijn we begonnen een blog bij te houden over verschillende vaartochten. Varen en schrijven doen we nog steeds met veel plezier, het wordt eigenlijk alleen maar leuker.

Wilt u een boot huren in Amsterdam, organiseert u binnenkort een bedrijfsuitje of zoekt u informatie over varen in Amsterdam? Hopelijk helpen deze vaarsuggesties u daarbij.

Onder Reviews vindt u wat anderen van de tochten gevonden hebben.