Rederij Aemstelland opgericht in 2000

Sinds 2000 kunt u bij ons een salonboot huren voor een rondvaart in Amsterdam en omgeving. Gastvrijheid en luisteren naar de wensen van onze klanten in combinatie met comfortabele klassieke schepen is waar wij voor staan. Iedere vaartocht is uniek en wij doen onze uiterste best dit telkens tot een geslaagd evenement te maken. 

Zoveel als mogelijk denken wij aan het milieu bij de keuzes die we maken. Van afval scheiden op kantoor en aan boord tot bewustwording van medewerkers, van SFK gekeurd teakhout voor nieuwe tafels tot biologische gerechten en keuze uit biologische wijnen en sappen en van zwavelvrije diesel tot op de fiets naar je werk en nog heel veel meer. In mei 2015 zijn we de 1e salonboot rederij met ECO label van Green Key in Amsterdam en Nederland en daar zijn we best wel een beetje trots op.

Wij werken met een klein team van ervaren schippers, vriendelijke gastvrouwen/heren, gepassioneerde cateraars en vaardige onderhoudsmensen.

Graag verwelkomen wij u aan boord van Rederij Aemstelland, vernoemd naar het prachtige Amstelland natuurgebied ten zuiden van Amsterdam.

Rederij Aemstelland
Binnenkant 1
1011 BG Amsterdam 

info@aemstelland.nl
020 - 422 9222

*Ons kantoor ligt op loopafstand van Amsterdam Centraal Station.