Trouwen en varen in Amsterdam De mooiste dag van uw leven op het water beleven?

De boten van rederij zijn officiele trouwlocaties in Amsterdam

Stadsdeel centrum van de gemeente Amsterdam heeft sinds 1 mei 2014 de boten van rederij Aemstelland goedgekeurd als trouwlocatie. Wij nodigen u graag uit bij ons aan boord om uw wensen te bespreken.

Het trouwbureau van de gemeente is uw aanspreekpunt voor de afspraken met de ambtenaar van de burgelijkestand.


Per salonboot trouwen op de grachten van Amsterdam

Halen wij u op bij uw trouwlocatie, wilt u na het trouwen aansluitend dineren aan boord of feesten met vrienden en familie, een DJ die aan boord draait of een knallend feest met cocktails op het bovendek van de Viking?

U kunt met een salonboot Elisabeth, Jean Schmitz of Monne de Miranda een rondvaart maken door de grachten, een aangeklede borrel laten verzorgen of stijlvol en sfeervol dineren en varen door Amsterdam.

Tevens kunnen wij u of uw gasten met de boot ophalen/wegbrengen van/naar diverse locaties in Amsterdam als watertaxi of een meer uitgebreide rondvaart.
Speciale bloemstukjes op de tafels, een bruidstaart uitkiezen, uw favouriete muziek aan boord. Verras ons met uw wensen en wij gaan aan de slag om er iets speciaals van te maken.  

Wij zijn regelmatig 'te gast' bij de Stopera, het Geelvinckhuis in Amsterdam of restaurant Riva langs de Amstel.

Kom langs op een van onze boten voor een bezichtiging en om uw trouwdag te bespreken. Wij nemen hier graag de tijd voor.


Varen op de Vecht

Wilt u een boot huren op de Vecht? Gaat u trouwen in het prachtige Goudestein of Boom en Bosch?  Wij verzorgen graag voor u een vaartocht met borrel, lunch of diner op de Vecht aan boord van de Viking of onze salonboot Jean Schmitz.

Salonboot Viking heeft jarenlang trouwgezelschappen over de Vecht gevaren. Sinds begin 2014 is het schip geheel gerestaureerd en kan geboekt worden voor diverse arrangementen.


Per koets trouwen in Amsterdam

U kunt via ons een prachtig rijtuig huren met een echte Hollandsche Landauer of een meer eenvoudig rijtuig. Dit is al mogelijk voor een rondrit van 30 minuten. Zo kunt u aankomen bij een locatie waar u samen met het gezelschap aan boord gaat of bij aankomst van de boot worden opgehaald door de koets terwijl de gasten met eigen vervoer, een touringcar of wellicht een stukje lopend naar de trouw of feestlocatie komen.

  • eenvoudig rijtuig v.a. € 85.-/ 30 min.
  • Landauer rijtuig v.a. € 229.-/ 30 min. of € 349.-/ 60 min.


Voor een toeslag kunnen de rijtuigen tevens met 2 paarden worden ingespannen.
De rijtuigen kunnen met kaarsen worden verlicht voor een nog romantischer en authentieke uitstraling.