Trouwen en varen in Amsterdam De mooiste dag van uw leven op het water beleven?

De salonboten zijn officiele trouwlocaties in Amsterdam

Stadsdeel centrum van de gemeente Amsterdam heeft sinds mei 2014 de salonboten van rederij Aemstelland goedgekeurd als trouwlocatie. Wij nodigen u graag uit bij ons aan boord om uw wensen te bespreken.

Het trouwbureau van de gemeente is uw aanspreekpunt voor de afspraken met de ambtenaar van de burgelijke stand.


Per salonboot trouwen op de grachten van Amsterdam

De stijlvolle salonboten zijn geschik voor zowel kleine als grote groepen en kunnen vooraf geheel worden gedecoreerd naar jullie wensen. Onderweg maken we een stop bij de Stopera om de trouwambtenaar op te halen voor een romantische ceremonie onder de magere brug. 

Vaargebied
U kunt met salonboot Elisabeth, Jean Schmitz of Monne de Miranda een mooie rondvaart maken door de grachten, een aangeklede borrel laten verzorgen of stijlvol en sfeervol dineren en varen door Amsterdam. 

Tevens kunnen wij u of uw gasten met de boot ophalen/wegbrengen van/naar diverse locaties in Amsterdam als watertaxi of een meer uitgebreide rondvaart.

Een extra feestelijke bruiloft
Speciale bloemenstukken, hoogwaardige catering, bruidstaart, uw favoriete muziek aan boord. Laat ons uw wensen weten en wij gaan uw trouwdag extra speciaal maken.  

Stadhuis
Wij zijn regelmatig 'te gast' bij de Stopera. De trouwambtenaar stapt daar aan en weer van boord. Ook varen en trouwen in Weesp of de gemeentes van Stichtse Vecht is mogelijk.

Afspreken
U bent van harte welkom op een van onze boten voor een bezichtiging en om uw trouwdag te bespreken. Wij nemen hier graag de tijd voor.


Varen op de Vecht

Wilt u een boot huren op de Vecht? Gaat u trouwen in het prachtige Goudestein of Boom en Bosch?  Wij verzorgen graag een vaartocht met borrel, lunch of diner op de Vecht aan boord van de salonboot Monne de Miranda.


Per koets trouwen in Amsterdam

U kunt via ons een prachtig rijtuig huren met een echte Hollandsche Landauer of een meer eenvoudig rijtuig. Dit is al mogelijk voor een rondrit van 30 minuten. Zo kunt u aankomen bij een locatie waar u samen met het gezelschap aan boord gaat of bij aankomst van de boot worden opgehaald door de koets terwijl de gasten met eigen vervoer, een touringcar of wellicht een stukje lopend naar de trouw of feestlocatie komen.

  • eenvoudig rijtuig v.a. € 85.-/ 30 min.
  • Landauer rijtuig v.a. € 229.-/ 30 min. of € 349.-/ 60 min.

Voor een toeslag kunnen de rijtuigen tevens met 2 paarden worden ingespannen.
De rijtuigen kunnen met kaarsen worden verlicht voor een nog romantischer en authentieke uitstraling.