ONTBIJT HOTEL DE L'EUROPE

Ontbijten aan boord

Ontbijten en netwerken onderweg naar de RAI

Ontbijtcruise
Van de week een ontbijt cruise mogen verzorgen in samenwerking met hotel de L Europe. Aan boord van de salonboot Monne de Miranda stonden op verzoek slechts 2 tafels ingedekt inclusief een tafelindeling. Zodoende was er inclusief de kuip voldoende ruimte om elkaar in een ruime setting te spreken. De groep van 15 personen kwam om 07.30 uur aan boord bij de steiger van het hotel.

Gezond ontbijt
De dag begon met verse sapjes, warme croissants, goede koffie en gezonde kleine gerechtjes voor de gasten die een drukke dag voor de boeg hadden. Tijdens een ontspannen sfeer werd er genetwerkt en de dag doorgenomen.

Beatrixpark
De vaartocht voerde over de Amstel en de diverse grachten in Amsterdam Zuid. Langs de bijzondere architectuur van Berlage en de huizen en bruggen in de Amsterdamse School stijl.
Om 08.45 uur meerde de boot aan bij het RAI congrescentrum. De RAI medewerkers draaien daar op verzoek de brug die de verbinding maakt naar het Beatrix park. Na de passage werd de brug weer teruggeplaatst zodat wandelaars toegang blijven houden tot het park.

Boot huren in Amsterdam?
Bent u ook op zoek naar een bijzondere vaartocht of wilt u een boot huren in Amsterdam voor een zakelijke bijeenkomst? Bij ons kunt u diverse salonboten huren voor een rondvaart op maat of in dit geval een transfer. Van ontbijt tot diner cruise, van borrel tot high tea. Vanaf 1 uur kunt u al onze kleine salonboot Elisabeth huren in Amsterdam.

Choose language.

PRIVÉ HIGH TEA
PRIVÉ HIGH TEA

Privé High Tea Vaartocht

Geef een high tea vaartocht op onze intieme salonboot vol Engelse lekkernijen en heerlijke luxe hapjes cadeau! Nu dagelijks online te reserveren van 14.00 tot 15.30 uur. Inclusief:

  • Privé vaartocht van 1.5 uur op de salonboot Elisabeth
  • Schipper
  • Uitgebreide high tea
  • Diverse koffie/thee soorten
kroontje Aemstelland

Vrijblijvende aanvraag

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.