OVER ONS

Over ons bij Rederij Aemstelland

betaalbare luxe

Sinds de start van Rederij Aemstelland, in het jaar 2000, kunt u bij ons een (salon)boot huren voor een rondvaart in Amsterdam en omgeving. Gastvrijheid en luisteren naar de wensen van onze gasten in combinatie met comfortabele klassieke schepen is waar wij voor staan. 

We zijn ontzettend dankbaar voor de vele trouwe klanten die ons telkens weer weer weten te vinden en ook over ons schrijven en iets van ons vinden. Met een prachtige 5 sterren score op google en tripadvisor draaien we mee in de top van de rederijen in Amsterdam. Dat betekent onder andere scherp en flexibel zijn. Met een geweldig team doen we er alles aan om dat dagelijks waar te maken en iedere vaartocht tot een bijzonder event te maken. 

Duurzaamheid

Ook wij kunnen keuzes maken op milieugebied om zodoende bij te dragen om de aarde en de leefomgeving niet verder te belasten. Dat gaat van afval scheiden op kantoor en aan boord tot bewustwording van medewerkers, van FSC gekeurd hout gebruiken voor nieuwe tafels tot biologische gerechten op de menukaart tot het aanbieden van biologische wijnen en sappen en van zwavelvrije diesel waar nodig tot het ombouwen naar elektrisch varen en van op de fiets naar je werk en alles daar tussenin. Sinds 2015 hebben wij het hoogste ECO label van Green Key (niveau goud)en daar zijn we best wel een beetje trots op.

Ons Team

Wij werken al vele jaren met een vast team van professionele schippers, vriendelijke gastvrouwen of -heren, pure cateraars en vaardige onderhoudsmensen. Stuk voor stuk enthousiaste en gemotiveerde mensen met ruime ervaring en passie voor hun vak. Grote kans dat u Felicia, Louis, Erik, Kiek, Steven, Sean, Ingrid of Johan spreekt tijdens een chat, telefonisch of aan boord.  

Vacatures

Kom jij ons team versterken?
Rederij Aemstelland is af en toe op zoek naar een schipper met klein of groot vaarbewijs of gastheer/vrouw voor aan boord van de boten in Amsterdam.

Onze salonboten
voor elke gelegenheid