LUXE ELEKTRISCHE SALONBOOT
Een indrukwekkende verschijning op de Amsterdamse grachten.
LIVE COOKING DINER
In samenwerking met uitstekende restaurants
Previous slide
Next slide

Salonboot Monne de Miranda

10 - 50 personen

De ‘Monne de Miranda’ werd gebouwd in Winterthur Zwitserland door de firma Gebrüder Sulzer in 1937. Oorspronkelijk varend als passagiersschip op het meer van Lugano werd het schip tijdens de tewaterlating M.S. Luganersee gedoopt.

Inmiddels is het schip sinds 1995 in Amsterdam en een indrukwekkende verschijning op de Amsterdamse grachten. De luxe salonboot biedt de gelegenheid om aan boord met 10 – 50 gasten te lunchen en/of te dineren. Vooral de extra grote ramen bieden garanderen een prachtig uitzicht. Deze grote comfortabele klassieke salonboot wordt net als onze salonboot Elisabeth elektrisch aangedreven en is dus fluisterstil. Wilt u de salonboot Monne de Miranda huren in Amsterdam? Bekijk hieronder wat deze boot te bieden heeft. We horen graag van u.

Bijzonder is het achterdek op de ‘Monne de Miranda’. Dit gedeelte van de salonboot biedt een ruim luxueus zitcomfort. Zomers is het gedeelte van het achterdek open en in de winter is het lekker verwarmd.

Elektrisch

aangedreven

Moderne keuken

Flexibel interieur

Lunch of diner tot 50 personen

Luxe salonboot huren

Rederij Aemstelland heeft uitstekende contacten met gekwalificeerde chefs die aan boord de meest uiteenlopende gerechten bereiden. Dankzij een moderne keuken op de boot zijn er diverse mogelijkheden omtrent lunch of diner. Geniet van een culinaire vaartocht met Rederij Aemstelland door de Amsterdamse grachten of de wateren daarbuiten.

Boothuur per uur €410.-

excl. 9% btw en €2.50 p.p. gemeentebelasting
U kunt de salonboot Monne de Miranda bij ons al huren vanaf 2 uur.
Borrel tot 50 personen | Diner/Lunch tot 45 personen

Welkom aan boord

van de Monne de Miranda

Varen met een glimlach

Crew rederij Aemstelland

Sinds 2000 kunt u bij ons een salonboot huren voor een rondvaart in Amsterdam en omgeving.
Gastvrijheid en luisteren naar de wensen van onze klanten in combinatie met comfortabele klassieke schepen is waar wij voor staan. Iedere vaartocht is uniek en wij doen onze uiterste best dit telkens tot een geslaagd evenement te maken.

Live cooking diner

Culinair genieten op de grachten van Amsterdam, in samenwerking met diverse excellente restaurants serveren wij een seizoensgebonden 3, 4, 5 of 6 gangen live cooking diner aan boord van de salonboot Monne de Miranda.

Dankzij de keuken in de salonboot worden de gerechten a la minute bereid en aan tafel geserveerd. Een perfecte combinatie van een mooie vaartocht door de grachten van Amsterdam en een unieke beleving met live cooking.

100+ opstaplocaties

Met meer dan 75 kilometer grachten en +100 steigers in en om Amsterdam is er altijd een locatie in de buurt. De salonboten kunnen u comfortabel ophalen en brengen naar een restaurant, musea, zakelijke locatie of hotel.

Binnen de grachtengordel van Amsterdam is op/afstappen kosteloos, buiten de grachtengordel rekenen wij een kleine vergoeding. 

Doe alvast inspiratie op !

Offerte ontvangen?

Wij zijn dagelijks bereikbaar per mail en telefonisch van 09.00 – 23.00 uur of door het aanvraagformulier in te vullen.
Wij nemen met alle plezier contact met u op om uw wensen van de vaartocht te bespreken.