Bent op zoek naar grote boten?

Partyschip huren in Amsterdam

huur enkele luxe sloepen, watertaxi`s of een salonschip

Bent u zoek naar een partyboot of groot partyschip voor uw event in Amsterdam? Wij kunnen u diverse grote partyschepen aanbieden voor uw bedrijfsfeest, transfer of bijvoorbeeld bruiloft. Meerdere keren per jaar worden wij gekozen voor het organiseren van een groot bedrijfs event of bruiloft in Amsterdam. Groot betekent soms meerdere boten voor gezelschappen tot maximaal zo`n 500 personen. Veel van deze boten varen op het IJ of over de Amstel of Vecht, als stoomschip of evenementenschip.

Indien u kiest voor meerdere kleinere schepen dan behoren de Amsterdamse grachten ook tot de mogelijkheden. Zo is het mogelijk om voor bijvoorbeeld een gezelschap van een trouwerij met 80 gasten 2 grote salonboten in te zetten. We kunnen dan uw gasten in stijl naar de trouw locatie brengen. Ook een transfer behoort tot de mogelijkheden waarbij we uw gasten naar een evenementen locatie brengen langs het IJ, zoals restaurant de Goudfazant, de Adam toren of theater Amsterdam in de oude houthavens.

Vanaf
€250.-
per uur 

Mogelijk voor ieder budget

Kies voor een BBQ op het IJ

Op iedere boot gelijke catering

Een spetterend feest

Wilt u een groot feest op het water geven? Een partyboot huren voor een bedrijfsfeest? In Amsterdam zijn er diverse mogelijkheden. Met onze meer dan 20 jaar ervaring weten we als geen ander de meest geschikte feestboot te vinden in Amsterdam. Een boot is de ideale feest locatie voor een besloten feest. Voor ieder gezelschip hebben wij het perfecte partyschip. 

Partyschip tot maximaal 500 personen

voor grote feesten en partijen

Onderstaand heeft u een overzichten van de eigen boten van Rederij Aemstelland. Bent u op zoek naar een grote partyboot in Amsterdam. Ook dan zijn we u graag van dienst. We kennen vrijwel alle aanbieders van grote partyschepen en nemen u graag de organisatie uit handen. Toch liever meerdere kleine schepen? Bekijk hieronder de mogelijkheden. Een extra grote salonboot of sloep erbij huren, geen probleem. Wij zorgen dat op alle boten dezelfde standaard aanwezig is.

Feestje op het water?

Maak uw feest extra compleet met bijvoorbeeld oesterjongens of oestermeisjes. Een BBQ arrangement of sushi buffet op iedere boot? Een band aan boord of toch liever een smartlappen disco of wellicht een silent disco?
Voor ieder bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of bijvoorbeeld verjaardag creëren wij de ideale partyboot in Amsterdam.

Opstappen aan het IJ of Amstel?

In onderstaand overzicht vindt u diverse opstapplaatsen in het buiten Amsterdam. Graag adviseren wij u over de beste opstapplaats voor wat betreft bereikbaarheid per OV, auto, touringcar en schip.

Goedkoop of voordelig parkeren in Amsterdam? We kunnen in en uitrijkaarten verzorgen bij diverse parkeergararges in of buiten het centrum van Amsterdam. 

Have a closer look

Wilt u een vrijblijvende prijsopgave ontvangen?

U kunt onderstaand formulier gebruiken voor het versturen van een aanvraag. Wilt u liever dat wij u bellen? In het formulier is hierin rekening gehouden.