MONNE DE MIRANDA WEER IN AMSTERDAM

Weer terug in Amsterdam

fris geschilderd en klaar voor het seizoen

Weesp
De Monne de Miranda is weer terug van twee weken op de werf. Al jaren zijn we te gast bij Jachtwerf Weesp aan de Nijverheidslaan in Weesp. Een bijzondere plek waar men met veel kennis en kunde de tijd neemt voor hun klanten en de boten.

Newlife
Ruud de scheepsschilder van Newlife is de botenschilder bij uitstek. Hij schildert liefst boten en doet dat met veel geduld. Het resultaat is altijd prachtig. De salonboot Monne de Miranda straalt weer met een nieuwe 2 componenten verf en het mahoniehout in de hardhout olie. Onderwater zit er een nieuwe laag primer en antifouling.

Dams scheepstimmerwerk
Paul Dams heeft ons opnieuw goed geholpen met de nieuwe raamlatten. Van een aantal zware balken mahonie van de Amsterdamse Fijnhouthandel heeft hij mooi tooglatten gezaagd. Het was de hoogste tijd voor nieuwe ramen. De boten zijn voorzien van hardglas zodat bij een mogelijke breuk de gasten niet gewond raken.

Zwitserland
Tijdens de werkzaamheden kwamen we nog een stukje Zwitserse krant tegen. Helaas niet met datum maar het zal ongetwijfeld uit de jaren 30 zijn toen de salonboot een vaste verschijning was op het meer van Lugano. Later is het schip over de weg vervoerd naar Muiden om daar verder afgebouwd te worden.

Naast de nodige technische aanpassingen aan o.a. het roer, de hydrolyse installatie en de cv zijn we helemaal klaar voor het najaar.

Mocht u interesse hebben in het huren van een salonboot in Amsterdam voor een mooi diner of een stijlvolle borrel dan horen we graag van u.

Choose language.

PRIVÉ HIGH TEA
PRIVÉ HIGH TEA

Privé High Tea Vaartocht

Geef een high tea vaartocht op onze intieme salonboot vol Engelse lekkernijen en heerlijke luxe hapjes cadeau! Nu dagelijks online te reserveren van 14.00 tot 15.30 uur. Inclusief:

  • Privé vaartocht van 1.5 uur op de salonboot Elisabeth
  • Schipper
  • Uitgebreide high tea
  • Diverse koffie/thee soorten
kroontje Aemstelland

Vrijblijvende aanvraag

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.