SUPERJACHT IN AMSTERDAM

Salonboot of Superjacht?

huren in Amsterdam

Stel je bezit een superyacht en je meert af in Amsterdam. Hoe gaaf is het dan om de stad te gaan bezoeken per . . . . salonboot. Vorig jaar al enkele keren gevaren voor een ander mega yacht dat lag afgemeerd naast het scheepvaartmuseum in Amsterdam. Deze boot had een tijdelijke ligplaats naast de Passenger terminal in Amsterdam

Chief officer
Vanaf bijgaand superyacht ontvingen we een telefoontje van de chief officer of onze elektrische salonboot Elisabeth te huur was voor 4 avonden tijdens hun verblijf in Amsterdam. In overleg werden de data en tijden vastgelegd. Wij mochten de transfers verzorgen naar o.a. restaurant Librije Zusje, The Duchess en restaurant La Rive in het Amstel hotel.
De boot moest wachten bij de restaurants indien een of meerdere gasten tussendoor vervoer terug naar het schip wensten.

Chief stewardess
De service aan boord van de Elisabeth was in handen van de chief stewardess van het superyacht. De gasten werden in de watten gelegd met hun favouriete drankjes. Na het diner werd er gezellig nagepraat op het open achterdek van de boot.

Meert u zelf binnenkort af met uw eigen boot of superyacht en zoekt u een salonboot in Amsterdam? Graag horen we of we iets voor u kunnen betekenen voor een mooie vaartocht in Amsterdam met diner of voor een transfer naar restaurant of hotel.

Choose language.

PRIVÉ HIGH TEA
PRIVÉ HIGH TEA

Privé High Tea Vaartocht

Geef een high tea vaartocht op onze intieme salonboot vol Engelse lekkernijen en heerlijke luxe hapjes cadeau! Nu dagelijks online te reserveren van 14.00 tot 15.30 uur. Inclusief:

  • Privé vaartocht van 1.5 uur op de salonboot Elisabeth
  • Schipper
  • Uitgebreide high tea
  • Diverse koffie/thee soorten
kroontje Aemstelland

Vrijblijvende aanvraag

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.