SLOW DOWN SESSION AAN BOORD VAN DE MONNE DE MIRANDA

Feestelijk ontbijten & netwerken

Mooi als netwerk bijeenkomst

Een luxe cosmetica bedrijf had ons benaderd voor een bijzondere ontbijt cruise. Het team hield een smart marketing event met een `slow down session` aan boord en daar paste onze luxe salonboot Monne de Miranda perfect bij.
 
Wat beter dan de start van je dag beginnen met een verrukkelijk ontbijt op een luxe salonboot in Amsterdam? Weer eens iets anders dan een lunch of dinner cruise!
Van te voren was de lange tafel stijlvol opgemaakt en alles tot in de puntjes geregeld. 
 
Sophie Eats verzorgde de op maat bereidde catering. Deze exclusieve cateraar met passie voor mooi eten verrast telkens weer met de meest overheerlijke hapjes en fijne gerechten. Ook deze ochtend werden de gasten getrakteerd op hippe en eigentijdse gerechten. Wat dacht u van green cold pressed juices, cocos yoghurt met Xmas spiced granola en verse vruchten, overnight vanilla chia puddings met blauwe bessen en pistache, havermoutwafels met mascarpone en vers fruit. Daarnaast roomboter croissants, toasties met smashed avocado en een heerlijk cappuccino met oatley barista. Allemaal hoogwaardige gerechten bereid met liefde en passie.
 
U snapt wel dat de dames na afloop moeilijk afscheid konden nemen van deze exclusieve setting aan boord van onze salonboot. Na deze unieke beleving werd de inspirerende dag voortgezet bij de Spot lounge aan de Keizersgracht 520 in Amsterdam. Een monumentaal pand dat industrieel is gestyled met veel planten en een warme huiselijke sfeer.
 
Bent u ook op zoek naar een op maat gemaakt event voor uw bedrijf of relaties? Zoekt u een salonboot in Amsterdam met bijzondere catering? Graag horen wij van u om uw wensen te vertalen naar een inspirerende en geslaagde vaartocht.

Choose language.

PRIVÉ HIGH TEA
PRIVÉ HIGH TEA

Privé High Tea Vaartocht

Geef een high tea vaartocht op onze intieme salonboot vol Engelse lekkernijen en heerlijke luxe hapjes cadeau! Nu dagelijks online te reserveren van 14.00 tot 15.30 uur. Inclusief:

  • Privé vaartocht van 1.5 uur op de salonboot Elisabeth
  • Schipper
  • Uitgebreide high tea
  • Diverse koffie/thee soorten
kroontje Aemstelland

Vrijblijvende aanvraag

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.