WATERTAXI AMSTERDAM

Watertaxi service

in Amsterdam

Per luxe Salonboot verzorgen wij korte transfers door heel Amsterdam.
Een luxe watertaxi in Amsterdam die u op tijd en comfortabel ophaalt bij uw bedrijf, hotel of appartement aan het water en u rechtstreeks brengt naar bijvoorbeeld één van de vele restaurants in de stad.

Direct online boeken

Heeft u last minute een watertaxi nodig dan is dat ook geen enkel probleem, wij hebben elke dag een schipper stand by staan.

Wij zijn dagelijks bereikbaar van 9:00 uur tot 23:00 uur voor aanvragen (ook last-minute!) via 020 4229 222 of boek gelijk online op: → www.bookawatertaxi.com

Varen met een glimlach

crew rederij Aemstelland

Sinds 2000 kunt u bij ons een salonboot huren voor een rondvaart in Amsterdam en omgeving.
Gastvrijheid en luisteren naar de wensen van onze klanten in combinatie met comfortabele klassieke schepen is waar wij voor staan. Iedere vaartocht is uniek en wij doen onze uiterste best dit telkens tot een geslaagd evenement te maken.

What our guests are saying...

5/5

Review Tripadvisor

5/5

Review Tripadvisor

5/5

100+ opstaplocaties

Met meer dan 75 kilometer grachten en +100 steigers in en om Amsterdam is er altijd een locatie in de buurt. De salonboten kunnen u comfortabel ophalen en brengen naar een restaurant, musea, zakelijke locatie of hotel.

Binnen de grachtengordel van Amsterdam is op/afstappen kosteloos, buiten de grachtengordel rekenen wij een kleine vergoeding. 

Book a watertaxi

Via de website Book a Watertaxi kunt u direct online een prijsopgave ontvangen en reservering plaatsen. 

Vul de dag, tijd, aantal personen en op/afstap locatie in en het wordt direct berekend. Het is ook mogelijk om extra vaartijd in te plannen. 

Makkelijk online te reserveren in 3 stappen.

Watertaxi Amsterdam