EVENT OP EEN BOOT?
TROUWEN
op een salonboot in Amsterdam
LIVE COOKING
Vorige slide
Volgende slide

Events op een boot in Amsterdam

Oneindige mogelijkheden op deze events pagina

Wilt u een boot huren in Amsterdam voor een rondvaart, zakelijk diner, bedrijfsuitje, borrelcruise, bruiloft of familiefeestje? Een vaartocht langs de Amsterdamse grachten, de nieuwe architectuur of over de Amstel naar Ouderkerk?
U kunt kiezen uit losse boothuur of complete arrangementen, voor vrijwel ieder event hebben wij een geschikte boot. Zowel een zakelijke vaartocht als privé boothuur met catering in Amsterdam kunnen wij voor u organiseren. We hopen dat onderstaande events pagina u inspireert en op ideeën brengt voor uw eigen event. Benieuwd wat andere gasten van ons vinden. Hierbij de link naar onze tripadvisor pagina.

Wat wilt u organiseren?

Bekijk hieronder verschillende Events die we afgelopen jaren hebben georganiseerd

Stijlvolle salonboten

Rederij Aemstelland verzorgt graag uw bedrijfsuitje, varend diner of borrel in Amsterdam met een van onze klassieke salonboten. U kunt kiezen uit losse boothuur of complete arrangementen. Zowel een zakelijke vaartocht als privé boothuur met catering in Amsterdam kunnen wij voor u organiseren. Daarnaast zijn onze salonboten de Elisabeth, Monne de Miranda en de Jean Schmitz sinds kort voorzien van gratis WiFi. 

Catering

Aan boord van de salonboten bieden wij een culinair catering menu aan. Van een trendy ontbijt, uitgebreide lunch, culinair buffet, exclusieve hapjes en bittergarnituur tot een 3,4,5 gangen live cooking diner.

Single tickets

Individueel te boeken

Verras uw geliefde, familie of vrienden met een luxe rondvaart op een klassieke salonboot in Amsterdam in combinatie met een uitgebreide high tea vol luxe hapjes, zoetigheden en warme scones. De schipper vertelt onderweg over de historie van de stad en maakt een mooie rondvaart over de Amstel, langs de gouden bocht, de Jordaan, het IJ en de Oostelijke eilanden.

Bekijk hieronder bijvoorbeeld onze Sunday High Tea.
Op de tickets pagina bieden we daarnaast arrangementen aan voor 2 personen. 

Details
  • Elke zondag van 14.00 tot 15.45 uur.
  • Voor € 52.50 per persoon
  • Tafel aan het raam
  • Uitgebreide high tea
  • Diverse koffie/thee soorten
Buffet vaartocht
op een luxe salonboot
Amsterdamse borrelvaart
aan boord van sloep Amsterdam
Vorige slide
Volgende slide